Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ladižinský v ukrutných bolestiach: Skončil v nemocnici, už nikdy viac panicom!

Ivo Ladižnský musel pod nôž. Zobraziť galériu (4)
Ivo Ladižnský musel pod nôž.

BRATISLAVA - Musel pod nôž! Ivo Ladižinský (49) strávil uplynulé dni na nemocničnom lôžku. K lekárom ho privideli zdravotné problémy, kvôli ktorým ho museli nevyhnutne operovať. Známy choreograf sa netají tým, že išlo o poriadne bolestivý zákrok. Napriek tomu ho však s humorom sebe vlastným vníma ako zbavenie „panictva“.

Ivo Ladižinský preležal uplynulý víkend v nemocnici. Po prvýkrát vo svojom živote podstúpil chirurgický zákrok, počas ktorého bol v narkóze. „Už nebudem chirurgický panic,” referoval priateľom na sociálnej sieti choreograf, čím narážal na to, že išlo o jeho prvú skúsenosť tohto druhu.

U choreografa sme zisťovali, čo ho do nemocnice priviedlo. „Už dlhšiu dobu som mal brušný pruh, teraz sa to nedalo odkladať,” reagoval pre topky.sk Ladižinský. V jednej z bratislavských nemocníc bol hospitalizovaný od štvrtka. „Viacerí mi hovorili, že to je taká vec, ktorú mi urobí vrátnik, ale nie je to tak,” dodal Ivo, ktorého po operácii potrápili aj silné bolesti. Dnes by ho mali zo zariadenia prepustiť. Kedy sa stihne vrátiť do talkšou Silné reči, je však otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu