Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ladižinský si uťahuje z Rozborila: Vilo, si čarovný!

Meno Vila Rozborila sa vyskytlo vo vystúpení Iva Ladižinského.
Meno Vila Rozborila sa vyskytlo vo vystúpení Iva Ladižinského.

BRATISLAVA - Vracia sa na scénu! Do tímu okolo Jána Gorduliča (33) a jeho stand-up comedy Silné reči neodmysliteľne patrí Ivo Ladižinský (49). Po tom, čo si v prvom diele rypol do modelky Silvie Kucherenko (31), si teraz berie do úst mená známych mužov. Vilo Rozboril (46), Róbert Fico (49) a Ivan Gašparovič (72) si podľa neho žijú ako filmoví hrdinovia. Markizácky moderátor je vraj čarovný ako Harry Potter.

To najlepšie zo stand-up comedy Silné reči vám prinášame každú stredu už od polovice septembra. Vtedy náš seriál odštartoval Ivo Ladižinský, ktorý sa opäť dostáva na scénu. Podarilo sa mu totiž naozaj vtipne rozobrať tému obľúbených ženských a mužských filmových žánrov.

Je známe, že veľká časť nežnejšieho pohlavia inklinuje k romantickým filmom, ktoré sú ale často na míle vzdialené od reality. Chlapi s akčnými a dobrodružnými snímkami sú vraj ku skutočnosti o čosi bližšie. „Lebo my máme okolo seba ľudí, ktorí to naozaj zažili. Napríklad film Rambo - kto tak žije? Pán Fico. Alebo dobrodružný film Pinocchio. Kto tak žije? Pán Gašparovič. Alebo Harry Potter. Kto tak žije? Vilo Rozboril,” uviedol pár príkladov Ladižinský. Markizáckeho moderátora tak prirovnal k čarovnému chlapcovi, ktorý robí zázraky na počkanie... Pozrite si celé vystúpenie na stránke Telkac.sk - viac ako TV program.

VIDEO: Pozrite si najnovší diel Silných rečí s Ivom Ladižinským

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu