Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Silviu Kačerenko asi porazí: Pripomína špekáčiky!

Ivo Ladižinský si zgustol aj na modelke Silvie Kucherenko. Zobraziť galériu (4)
Ivo Ladižinský si zgustol aj na modelke Silvie Kucherenko.

BRATISLAVA - Povedal to na plnú hubu! Už oddnes si budete môcť na stránke Telkáč.sk vychutnať tzv. stand-up comedy s názvom Silné reči. V premiére sa predvedie choreograf Ivo Ladižinský, ktorý sa zamýšľal nad nežným pohlavím. Pri tejto príležitosti si vzal na paškál aj modelku Silviu Kucherenko. A vôbec si nekládol servítku pred pery... teda vlastne pred ústa.

Silné reči, stand-up comedy Jána Gorduliča a jeho hostí, je prvou a jedinou šou tohto druhu na Slovensku. Princíp spočíva v tom, že každé nakrúcanie má svoju nosnú tému a úlohou komikov je počas niekoľkých minút čo najviac zabaviť publikum svojím stand-up vystúpením. Najlepšie z nich vám budeme na Telkáč.sk prinášať každú stredu.

V úvodnej časti Silných rečí sa predstaví choreograf Ivo Ladižinský. Hlavnou témou jeho vystúpenia budú ženy. „Ja keď vidím tú Silviu Kačerenko, vždy ma napadne, že špekačky,” poznamenal s pobavením v hlase Ladižinský, čím narážal na neprirodzene veľké pery blonďavej modelky.

Pri téme týkajúcej sa nežného pohlavia neobišiel choreograf ani meno svojho kamaráta a zároveň záletníka Borisa Kollára. Ak chcete vedieť, v akej súvislosti, nedajte si ujsť premiérovu časť, ktorá je dostupná už odteraz na telkac.sk.

Sledujte VIDEO: Pozrite si nový diel stand-up comedy s Ivom Ladižinským.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu