Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vytočená Kucherenko vracia úder: Si primitívny skrachovanec a tr*ko!

Ladižinský svojou poznámkou na Silviu Kačerenko poriadne prestrelil. Modelka Kucherenko mu teraz úder vracia. Zobraziť galériu (5)
Ladižinský svojou poznámkou na Silviu Kačerenko poriadne prestrelil. Modelka Kucherenko mu teraz úder vracia. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nenechala to len tak! Včera sme vás na topkách informovali o tom, že si Ivo Ladižinský (49) robil srandu na adresu modelky Silvie Kucherenko (31) v stand-up comedy Silné reči. Jej pery mu vraj pripomínajú špekáčiky. Blondínka sa preto rozhodla, že choreografovi úder vráti. Označila ho za primitívneho skrachovanca a roztraseného tr*ka. Čo na to on?

Ako sme vás už na topkách informovali, choreograf Ivo Ladižinský si počas svojho vystúpenia v stand-up comedy Jána Gorduliča s názvom Silné reči rozhodne nekládol servítku pred ústa. Vo včerajšej premiére časti, ktorú ste mali možnosť vidieť na Telkáč. sk, naložil modelke Silvii Kucherenko. „Ja keď ju vidím, vždy ma napadne, že špekačky,“ poznamenal, čím narážal na jej neprirodzene veľké pery.

Reakcia od blonďavej modelky však na seba nenechala dlho čakať. Na svojej fanúšikovskej stránke na sociálnej sieti Facebook totiž v návale zlosti napísala všetko, čo si o ňom myslí. Navyše ho počastovala aj viacerými pikantnými titulmi. „Ten primitívny skrachovanec nemôže rozhodiť nikoho. Žobre o drobné a prácu, kade chodí, hoci by mal len upratovať. Naposledy prosil môjho manžela. Asi som veľmi zaujímavá, keď si na hlavnú tému vybral práve mňa. Ivko, dúfam, že v tejto práci zotrváš dlhšie ako týždeň,“ napísala urazená Kucherenko.

Týmto však blondínka rozhodne neskončila. Len o pár riadkov nižšie ho označuje za roztraseného tr*ka, ktorý veľmi dobre vie, že ak v šou spomenie jej meno, médiá o ňom napíšu. „Ešte mu v tej hlúpej vytrasenej hlave niečo ostalo,“ dodala nakoniec modelka.

Ladižinského sme sa spýtali, čo na Silviine slová hovorí. „Vôbec ma nezaujíma, čo napísala. Ona rozhodne nebola hlavnou témou. Spomínal som Silviu Kačerenko a o nej tam bola iba jedna veta. Vôbec som to nespájal s ňou, nemám dôvod ju urážať, ale ak si to myslí ona... Bohužiaľ si spája veci viac, ako je potrebné. No v každom prípade by som si ja nedovolil ju označiť za primitívnu, ako písala ona o mne,“ neskrýva svoje sklamanie z reakcie modelky choreograf.

„Môže ma uraziť, ak príde so svojou vlastnou stand-up comedy, kde ma označí za malého a tučného, lebo to naozaj som. Ale nie takto,“ pokračuje prekvapený Ladižinský, ktorý tvrdí, že by si niečo podobné nedovolil povedať v publicistickej relácii, ale keďže išlo o humornú šou, tak mu to prišlo na mieste.

Sledujte VIDEO: Pozrite si nový diel stand-up comedy s Ivom Ladižinským.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu