Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hudák si to rozhodil u fanúšikov Slovanu aj Modrého z neba: VIDEO, v ktorom si rypol do ich miláčikov!

Tomáš Hudák v Silných rečiach
Tomáš Hudák v Silných rečiach (Zdroj: telkac)

BRATISLAVA - Diváci stand-up comedy Silné reči si v jej ďalšom dieli môžu vypočuť príspevok Tomáša Hudáka o tom, ako nenávidí vedcov za to, že mu doslova zničili život. Ako to už v prípade tohto programu býva, jeho hostia si nedávajú servítku pred ústa a povedia na plné hrdlo, čo si myslia. Ani tentokrát v ňom nechýba riadna dávka vulgarizmov a kontroverzných výrokov.

Tomáš Hudák sa divákom pri nakrúcaní Silných rečí priznal, že jeho detstvo sa skončilo v treťom ročníku na základnej škole, kedy ešte stále veril, že biele vločky v zime vyrába Perinbaba. Potom však prišiel šok v podobe slov jeho pedagogičky a tragédia bola na svete.

"Mne nejaká pod**aná učiteľka na základnej škole, proste s výrazom, ako by to bolo, že však čo, že to je zmrznutá voda, a že to je vedecký dokázané. F**k off. Osem rokov v pi*i. Svet zrútený. Žiadne Vianoce ako predtým," rozhorčil sa Hudák za mikrofónom a dodal, že odvtedy vedcov "hejtuje".

Na druhej strane však pripustil, že existujú aj veci, za ktoré im je vďačný. "Ja som rád, že náš naučili rátať, lebo je dobre vedieť, že sedem je viac ako nula, hlavne keď ide o Slovan v KHL, hej? Rovnako nemám nič proti malej násobilke, lebo sa to hodí proste, hej? Lebo jednoducho, keď viete, že je Modré z neba štyrikrát do mesiaca, viete si vyrátať, koľko doje*aných večerov máte za rok," pobavil prítomných Hudák.

Fanúšikovia Slovana a relácie Modré z neba mu to však asi tak ľahko nezabudnú. Viac sa dozviete v priloženom videu, ak sa chcete zúčastniť nakrúcania, kliknite SEM>>

Sledujte Telkáč TV: Tomáš Hudák o nenávisti k vedcom. Pozor, video obsahuje vulgarizmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu