Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší šok z Jojky: Namiesto veľkej lásky nečakaný KONIEC!

Juraj sa na obrazovkách Jojky dlho neohrial. Zobraziť galériu (4)
Juraj sa na obrazovkách Jojky dlho neohrial.

BRATISLAVA – Láska na celý život či na jeden diel?! Aktuálna vysielacia sezóna je pre televíziu Joj značne extrémna. V priebehu pár týždňov totiž na Kolibe urobili toľko zmien, že sa v nich bežný divák takmer nevyzná. Najaktuálnejšou obeťou je romantická zoznamka s názvom Láska na celý život, ktorej vysielanie skončilo hneď po prvej časti.

Ostane bez ženy?! Juraj Dekrét, ktorý je divákom známy aj zo zoznamky Mama, ožeň ma, si mal na obrazovkách Jojky opäť hľadať nevestu. V šou s názvom Láska na celý život mu požičali luxusnú vilu a mal k dispozícii aj vlastný hárem žien. Priaznivci takejto televíznej zábavy sa však veľkolepej svadby nedočkajú. Na Kolibe totiž po odvysielaní prvej časti ďalšie diely stopli.

Dôvodom tohto kroku je pravdepodobne nedostatočná sledovanosť. „S romantickou zoznamkou Láska na celý život počítame v roku 2014. O jej opätovnom nasadení do vysielacej štruktúry budeme divákov včas informovať,” znie oficiálne stanovisko z Jojky.

Na Kolibe ale v priebehu posledných týždňov urobili už pár podobných zmien. Napríklad Súdna sieň mala byť pôvodne zrušená, potom bolo jej vysielanie presunuté na inú stanicu, aby sa opäť vrátila a bežala v tom istom čase ako počas uplynulých rokov. Čachre boli aj okolo reality šou VyVolení - Dom snov, či s reláciou o milionároch Geissenovcoch. Očakávaný seriál Klan bol stiahnutý po odvysielaní troch častí. Zmeny sa dotkli aj moderátorských tvárí. Mateja Sajfu Cifru a Andreu Lehotskú vystriedal v programe Cena je správna Michal Hudák. No, kto by sa v tom vedel vyznať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu