Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Definitívny koniec Súdnej siene: Honoráre kolegov zhrabne Voštinár!

Televíznym sudcom zostali len oči pre plač, nahradí ich Vlado Voštinár. Zobraziť galériu (7)
Televíznym sudcom zostali len oči pre plač, nahradí ich Vlado Voštinár.

BRATISLAVA - Má dôvod na úsmev! Vlado Voštinár (49) zrejme čoskoro príde o reláciu Nové bývanie. Jojka mu však zabezpečila lukratívnu náplasť. Už počas tohto týždňa začal totiž pracovať na novom formáte s názvom Výmena - staré za nové. Televízia ho prekvapujúco nechce nasadiť až od novej sezóny - teda od septembra - ale už od tohto pondelka. A to namiesto Súdnej siene, ktorá týmto definitívne končí. Moderátor začínajúceho projektu sa podľa našich informácií môže tešiť aj na rozprávkový honorár.

Zlé prognózy sa naplnili! Už začiatkom apríla sme vás informovali, že so Súdnou sieňou to nevyzerá ružovo. Podľa najnovších informácií relácia na obrazovkách definitívne končí. A to ešte v aktuálne prebiehajúcej sezóne.

Z programovej štruktúry zmizne tento formát už o pár dní a diváci si budú môcť pozrieť len okresané opakovania. „Súdna sieň ukončí televíznu sezónu výberom repríz v skrátených 25-minútových epizódach,potvrdil nám PR manažér Jojky Michal Pilip.V tejto chvíli už prebiehajú intenzívne prípravy na spustenie nového projektu. „Od pondelka sa diváci môžu tešiť na novú zábavno-výhernú šou VÝMENA - Staré za nové, povedal nám Pilip.

No tento krok je dosť neočakávaný, keďže podľa dlhoročnej televíznej praxe všetky „bežné” programy a seriály budú koncom júna vyradené z vysielania. Počas prázdnin sú zvyčajne nasadené reprízy, prípadne oddychové letné šou. Je teda nezvyklé, aby nový program štartoval vtedy, keď ostatné sa chystajú na letný spánok. Podľa našich zistení ide v tomto prípade o akúsi testovaciu prevádzku, aby Jojka zistila, čo funguje a čo nie. Tvorcovia si od toho sľubujú, že v septembri potom pôjde do vysielania dokonale zvládnutá relácia.

Podiel by na tom mal mať aj Vlado Voštinár, ktorého Jojka angažovala. „Práve nakrúcame. Je to súťaž, ktorá sa odohráva u ľudí doma. Za správne odpovede im vymením starý spotrebič za nový. Je to vydarený formát a verím, že sa bude páčiť,” povedal nám moderátor.

Jemu osobne sa určite pozdáva aj honorár. Podľa nášho zdroja z televízneho prostredia mu na konto pribudne krásnych 8000 eur mesačne. Naopak, so skvelou sumou sa budú musieť rozlúčiť hlavní protagonisti Súdnej siene. Ako sme zistili, „sudcovia” Janka Buršáková a Jaroslav Penc zvykli inkasovať okolo 3000 eur za mesiac. A tomu je teraz koniec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu