Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prúser v Jojke: Nečakaný koniec!

Ľubomír Paulovič, Kristína Svarinská a Zuzana Mauréry sa neplánovane ocitnú na obrazovkách až o rok. Zobraziť galériu (5)
Ľubomír Paulovič, Kristína Svarinská a Zuzana Mauréry sa neplánovane ocitnú na obrazovkách až o rok.

BRATISLAVA - Ledva začali a už sú preč! Televízia Joj v nedeľu do vysielania zaradila romantický seriál Klan. Doteraz stihla odvysielať tri časti a už ho vyhodnotila ako neúspešný. Dielo pod taktovkou Andyho Krausa (46) teda dostalo veľmi rýchlu stopku.

Neboli spokojní! Nový seriál Klan odštartoval len v nedeľu a už sú jeho dni na obrazovkách zrátané. Televízia Joj ho totiž po troch častiach stiahla.  „Výsledky sledovanosti poukázali na nesplnené divácke očakávania, preto sme sa rozhodli vysielanie seriálu prerušiť,” povedala nám PR manažérka Katarína Nosková.

Projekt má korene v Chorvátsku, pre slovenský trh ho adaptoval Andy Kraus. Zdá sa však, že bude nútený urobiť nejaké zmeny. „Ďalší postup pri adaptácii scenára a produkcii seriálu budeme konzultovať s držiteľom licencie tak, aby sme seriál mohli čo najviac prispôsobiť reáliám slovenského televízneho trhu. Nakrúcanie Klanu bude po spomínaných zmenách pokračovať a na obrazovky ho uvedieme v roku 2014,” uviedla Nosková.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu