Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúca minulosť ďalšej jojkárskej nevesty: Uchýlila sa k tomu najhoršiemu!

Jurajove nevesty to v minulosti nemali vôbec ľahké. Jana Nová sa narodila ako muž, Erika Slováková si siahla na život. Zobraziť galériu (6)
Jurajove nevesty to v minulosti nemali vôbec ľahké. Jana Nová sa narodila ako muž, Erika Slováková si siahla na život.

BRATISLAVA – Klesla na úplne dno! V jojkárskej šou Láska na celý život sa zišli rôzne typy žien. Na topkách sme vás už napríklad informovali o Jane Novej (45), ktorá v minulosti podstúpila operáciu na zmenu pohlavia. Kontroverzná blondínka však nie je jedinou súťažiacou s desivou minulosťou. Svoje si totiž vytrpela aj Erika Slováková (36). Tá si dokonca v zúfalstve siahla na život.

Slobodná mamička Erika Slováková momentálne na televíznych obrazovkách bojuje o srdce pilčíka Juraja, ktorý si v jojkárskej šou Láska na celý život hľadá nevestu. Málokto však vie, že táto brunetka zvádzala vo svojom živote aj oveľa drsnejší boj. Rany osudu ju totiž dohnali na dno, z ktorého by sa vedel vyhrabať zrejme len málokto.

Vo včerajšej časti jojkárskej zoznamky Erika priznala, že patrí k ľuďom, ktorých zmietla metla ľudstva. Nám sa v súvislosti s tým podarilo zistiť, že stačilo málo a nádejná Jurajova nevesta mohla kvôli chľastu prísť aj o život. V náročnom období sa totiž pokúsila o samovraždu.

Slovákovú sme v súvislosti s týmito informáciami oslovili a zisťovali sme viac. „A to viete odkiaľ?” reagovala spočiatku mierne podráždene brunetka. Vzápätí na to však bola o čosi zhovorčivejšia. „Áno je to pravda. Prechádzala som hrozne náročným obdobím a mala som viacero problémov,” priznala Erika. O traumatizujúcich udalostiach sa jej nehovorilo práve ľahko. „Opustil ma priateľ, mala som zdravotné aj finančné problémy. Poslednou kvapkou bolo, keď mi zomrela mamina. Vtedy sa mi vlastne zrútil celý svet,” dodala Erika, ktorá sa v minulosti liečila aj na psychiatrii.

Brunetka chcela podľa našich zistení skočiť pod vlak. Zúfalý čin však našťastie nedotiahla do konca. „Uvedomila som si, že kvôli synovi musím žiť. Keby nebolo jeho, tak už som dávno v hrobe,” poznamenala Erika, ktorá po tejto skúsenosti lapila druhý dych. „Začala som akoby odznova. Našla som si nového priateľa aj robotu,” uzavrela Slováková. Čo sa však práce týka, momentálne prechádza znovu o čosi náročnejší obdobím. Je totiž nezamestnaná. Pevne však dúfa, že tento stav dlho nepotrvá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu