Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Problémy v Jojke: Nečakané zmeny, diváci zúria!

Šou VyVolení - Dom snov štartovala veľkolepo. Pričinil sa o to aj moderátor Matej Sajfa Cifra. Zobraziť galériu (8)
Šou VyVolení - Dom snov štartovala veľkolepo. Pričinil sa o to aj moderátor Matej Sajfa Cifra.

BRATISLAVA – Obrovské sklamanie! Televízia Joj si od návratu reality šou VyVolení veľa sľubovala. Program bol v minulých ročníkoch mimoriadne úspešný a na Kolibe sa ho dokonca rozhodli inovovať. Výsledky sledovanosti však očakávania vôbec nenaplnili. A to robí kompetentným starosti. Navyše, neustále zmeny okolo relácie nahnevali aj tú hŕstku skalných fanúšikov.

Súťaž VyVolení – Dom snov uviedla televízia Joj ako jeden z nosných projektov jesennej vysielacej štruktúry. Šou pôvodne bežala na obrazovkách každý deň v hlavnom vysielacom čase, potom bola ale presunutá na neskoršie hodiny. Program sa tak vďaka tejto zmene ocitol v priamej konkurencii s markizáckym projektom Farma. Netrvalo dlho a kompetentní zredukovali vysielanie zostrihov na tri do týždňa. No a v týchto dňoch došlo u VyVolených k ďalším zmenám. V programe figurujú až o 23:00.

 „Reality šou VyVolení - Dom snov nesplnil naše očakávania týkajúce sa sledovanosti, preto sme pristúpili k zmene programu a presúvame ich na neskorší vysielací čas,” znie oficiálne stanovisko z televízie.

Neustále úpravy vysielacieho času divákov vôbec netešia. „Takýmto štýlom vám sledovanosť padne len viac a viac. To, čo robíte, nie je už normálne. Stratíte tým aj tých pár divákov, čo máte. Radšej budem pozerať Farmu na Markíze, ktorá ide pravidelne a v normálnom čase,” zhodujú sa priaznivci projektu na sociálnej sieti.  

Ohľadom nečakaných zmien sme oslovili aj moderátora Mateja Cifru. Chceli sme vedieť, ako vníma sledovanosť on. „Mne sa na programe robí skvele. Tím ľudí je výborný a nálada stále rovnako dobrá. Pochopiteľne, presúvanie vysielacieho času projektu neprospelo, ale myslím si, že divákov, ktorých príbeh VyVolených zaujal, nie je rozhodne málo. Ja robotu robím s radosťou,” reagoval Sajfa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu