Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízna kariéra Sajfovej krásky skončila: Odišla zo Slovenska!

Andrea Lehotská sa na obrazovkách televízie Joj dlho neohriala. Krátko po Sajfovi sa zo šou vytratila aj ona. Zobraziť galériu (7)
Andrea Lehotská sa na obrazovkách televízie Joj dlho neohriala. Krátko po Sajfovi sa zo šou vytratila aj ona.

BRATISLAVA - Na obraze sa dlho neohriala! Modelka Andrea Lehotská (31) pôsobí prevažne v zahraničí, no v uplynulých týždňoch sa usilovala uchytiť aj na Slovensku. Po boku ostrieľaného Mateja Sajfu Cifru (34) moderovala jojkársku šou Cena je správna. Medzi divákmi si však veľa sympatií nezískala. V súčasnosti sa dokonca vrátila tam, odkiaľ prišla.

Úplná zmena! Od septembra sa na obrazovkách televízie Joj objavuje šou s názvom Cena je správna. Moderátorský flek v ňom získali ostrieľaný Matej Sajfa Cifra a modelka Andrea Lehotská. Kráska sa netajila tým, že to je pre ňu výborná príležitosť, prečo sa vracať späť do rodnej krajiny.

Dvojica však divákov príliš nezaujala. „Viaceré veci boli, žiaľbohu, v tom programe od začiatku zle nastavené, povedal Sajfa, ktorého nedávno nahradil Michal Hudák a krátko po tejto výmene skončila pred kamerami aj Lehotská. „Aj to ovplyvnilo našu spoluprácu, ale pochopiteľne sme sa rešpektovali a pomáhali si navzájom. Držím jej palce v ďalších vydarenejších kariérnych krokoch,” dodal moderátor, keď sme chceli vedieť, ako sa mu s brunetkou pracovalo. 

Po tom, čo sa Andrea v Jojke dlho neohriala, rozhodla sa vrátiť späť do Talianska. Odchod z rodnej krajiny mal pre modelku trpkú príchuť. „Čítam, čítam, drahí neprajní Slováci, že ma odpisujete, lebo vyzerám, že mám umelé cecky. Ty kokso, vyrobiť také mrňavé umelé cicky, tak na tom by skrachovali chirurgovia. A ja som si myslela, že Taliani sú neprajní,“ reagovala na margo negatívnych komentárov zo strany divákov Lehotská prostredníctvom sociálnej siete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu