Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bartošová s manželom prišli o peniaze: Nebudeme za blbcov!

Iveta Bartošová a Josef Rychtář sa do vily VyVolených nechystajú. Nechcú zo seba urobiť blbcov. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová a Josef Rychtář sa do vily VyVolených nechystajú. Nechcú zo seba urobiť blbcov.

BRATISLAVA - Budú tam či nebudú? O Ivete Bartošovej (47) a jej manželovi Josefovi Rychtářovi (55) sa v posledných mesiacoch toho popísalo veľa. Najnovšie dvojica rokovala s Primou o účasti v kontroverzných VyVolených. Čerstvý ženáč ale najnovšie vyhlásil, že pred kamerami zo seba blbcov a šašov robiť nebudú. Ani za honorár. Iba to akosi zabudol oznámiť televízii, ktorá o odmietnutí účinkovania nemá ani potuchy. Po negatívnych vyjadrenia na adresu projektu im však už zrejme nič neponúkne.

Za posledné štyri mesiace sa v českých médiách o Ivete Bartošovej objavilo azda viac článkov ako za celú jej spevácku kariéru. Najprv sa riešil jej únos do Talianska, potom náročná záchranná akcia a nakoniec záver ako vystrihnutý z krásnej rozprávky. Speváčka sa totiž za svojho hrdinu Josefa Rychtářa pred necelými dvoma týždňami vydala.

Kolotoč správ o popovej princeznej sa však ani týmto neskončil. Titulky denníkov totiž začala zapĺňať informácia o plánovanom nástupe novomanželov do kontroverznej reality šou VyVolení. A hoci sa ešte nedávno hovorilo, že všetko je zatiaľ v štádiu rokovania, zdá sa, že čerstvý ženáč už o všetkom rozhodol - nikam sa nepôjde.

„Nebudeme nikomu robiť blbcov a šašov,“ povedal pre Super.cz Rychtář, ktorému sa nepáči, za akých podmienok ich televízia do šou pozvala. „Nedohodli sme sa. Najmä po tom, čo projektu spadla sledovanosť. Síce to pozerám, ale len kvôli tomu, že fandím Vladkovi. Na druhú stranu tam pozvali pána Macuru, a preto ten program začínam vnímať ako degradujúci. Pána Macuru si ako človeka nevážim,“ prezradil manžel Ivety Bartošovej.

Hoci mala dvojica za účinkovanie v projekte dostať honorár 50 tisíc Kč (cca 1960 eur), evidentne ich za týchto okolností nepresvedčil. Ďalším dôvodom môže byť aj obyvateľka vily Eva Feureiselová, ktorá bola spájaná s Ivetinými nápadníkmi Domenicom Martuccim a Zdeňkom Macurom. „Oni veľmi dobre vedia, že by vo vile mohlo prísť ku konfrontácii a z toho by potom neskôr opäť ťažili médiá. Ja nechcem, aby sa o nás už písalo zle. S Ivetou chceme žiť pokojne a slušne a chceme sa vyvarovať nejakým problémom,“ prezradil svoje prianie novomanžel.

Rychtář však svoj pohľad na vec samotnému vedeniu televízie neoznámil. „O tom, že jednanie bolo ukončené, nič nevieme. Pokiaľ ho pán Rychtář ukončil, zabudol nám to tak trochu povedať,” uviedol hovorca David Vaníček. Otázka je, či po negatívnych vyjadreniach bývalého ochrankára bude mať Prima o neho stále záujem a či bude ochotná zaplatiť mu slušné peniaze, ak svoje rozhodnutie opäť zmení.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, ako sa Iveta Bartošová menila za posledných 10 rokov. Z rozprávky prešla rovno do pekla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu