Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Totálne zúfalstvo v SuperStar: Kvôli postupu sa takto verejne zhadzovala!

Superstaristka Eva si priviedla na kasting známu postavičku českého šoubiznisu. Teraz sa s Bartošovej ex Domenicom nevedia rozhodnúť, kto sa na kom vlastne zviditeľnoval. Zobraziť galériu (8)
Superstaristka Eva si priviedla na kasting známu postavičku českého šoubiznisu. Teraz sa s Bartošovej ex Domenicom nevedia rozhodnúť, kto sa na kom vlastne zviditeľnoval.

PRAHA - Známa za každú cenu! Niektorí adepti na novú SuperStar si uvedomujú, že spev nie je všetko. A niekedy prípadné nedokonalosti zahladí zaujímavý príbeh. Preto sa Češka Eva Feuereislová (23) rozhodla predstaviť ako priateľka Domenica Martucciho (36), expartnera Ivety Bartošovej (46). Neváhala sa dokonca predhadzovať médiám a vyhlasovať, že údajný taliansky šľachtic jej zaplatil operáciu pŕs. Ten sa s ňou na kastingu síce objavil, teraz však teraz tvrdí, že celý vzťah bol len fingovaný kvôli blondínkinmu zviditeľneniu!

Som dobrá! O tom chcela Eva Feuereislová presvedčiť tých, ktorí ju od spevu odrádzali, a tak sa prihlásila do SuperStar. Zároveň sa rozhodla, že si dobre poistí to, aby sa v každom prípade stala známou. Na kasting si totiž pozvala exfrajera Ivety Bartošovej, údajného šľachtica Domenica Martucciho. Ten je tiež známy tým, že medializáciu vždy len víta. 

„Boli dohodnutí, že ju príde podporiť priamo pred porotu, no Domenico meškal a prišiel až po jej vystúpení. Eva bola dosť sklamaná, no už za chvíľu sa bozkávali pred fotografom,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Podarená dvojica vystupovala ako párik a keď im nevyšlo spoločné predstúpenie pred porotu, pútali na seba pozornosť aspoň verejnými nežnosťami. 

Blondínka si záujem užívala a neváhala médiám predhadzovať rôzne pikošky. „K narodeninám mi daroval plastickú operáciu,” povedala napríklad pre Super.cz. Keď sa však vzťah s Martuccim narušil, pokojne ho obvinila, že počas kastingov k SuperStar sa chcel cez ňu iba opäť dostať na výslnie. 

Domenico to však všetko vidí inak. „Vôbec som s ňou nechodil. Moja bývalá kamarátka ma poprosila, aby som fingoval vzťah s touto slečnou, aby sa mohla zviditeľniť,” predniesol svoju verziu rovnakému portálu. Súčasťou dohody malo byť aj facebookové potvrdenie vzťahu, ktoré malo na jeho profile svietiť dva týždne. „Žiadnu operáciu som jej neplatil a aj o rozhovor pre televíziu ohľadom SuperStar ma poprosila ona,” dodal. 

Bohužiaľ, aktuálny postoj k tomu, či takéto zviditeľnenie naozaj stálo za to, sa nám od mladej Češky zistiť nepodarilo. Istý názor na túto podarenú dvojicu si môžete spraviť už túto nedeľu, kedy sa objavia v ďalšej epizóde speváckej šou. 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu