Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Extrémna premena Bartošovej: Iveta, to je snáď zázrak!

Iveta Bartošová vyzerá v porovnaní s letom priam fantasticky. Zobraziť galériu (9)
Iveta Bartošová vyzerá v porovnaní s letom priam fantasticky.

PIEŠŤANY - Dokázala nemožné! Ešte v lete tohto roka vyzerala Iveta Bartošová (47) ako troska. Bola psychicky na dne, čo sa výrazne odrážalo aj na jej vzhľade. Speváčka bola opuchnutá a zanedbaná. V priebehu pár mesiacov sa však jej život zmenil o 180 stupňov. Vydala sa za Josefa Rychtářa (55) a postupne sa vracia aj na hudobnú scénu. S novým začiatkom sa zázračne mení tiež blondínkin výzor. Schudla a doslova žiari.

Je späť! Iveta Bartošová, ktorá si v lete tohto roka prešla peklom, sa vracia na hudobnú scénu. Naposledy vystúpila v Piešťanoch, kde sa nakrúcal vianočný koncert pre televíziu Senzi. Speváčka prišla na podujatie so skvelou náladou a svojím výzorom ohúrila snáď každého.   

Mnohí Ivetinu premenu vnímajú ako zázrak. Pri pohľade na zábery z leta a zo súčasnosti totiž blondínka vyzerá ako iná žena. „Možno je to práve tým, že som šťastná. Prešla som si tým, čím som si prešla. Bolo to veľké peklo a som šťastná za každý okamih môjho života,” poznamenala v rozhovore pre televíziu Markíza Bartošová.

Za zmienku stojí aj speváčkina zmenená postava a viditeľne pochudnutá tvár. „Mám stále rovnakú váhu, akurát som sa celkovo zmenila. Som na tom psychicky veľmi dobre a to sa samozrejme odráža aj na vzhľade,” povedala Iveta, ktorá si počas nakrúcania koncertu vyslúžila obrovský potlesk, čo ju nesmierne dojalo. 

Pozrite si v ženskom magazíne FEMINITY.sk prierez toho, ako Iveta vyzerala za posledných 10 rokov.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu