Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna bitka o Bartošovú: Pepo škrtil krvavého Macuru... Prišlo aj na HOVÄDÁ!

Zdeněk Macura (vpravo) dostal nakladačku. Spoločne s Josefom Rychtářom sa počas bitky vzájomne škrtili. Zobraziť galériu (9)
Zdeněk Macura (vpravo) dostal nakladačku. Spoločne s Josefom Rychtářom sa počas bitky vzájomne škrtili.

SVITAVY – Mlátili sa hlava-nehlava! Pondelňajší koncert Ivety Bartošovej (47) skončil opäť fiaskom. Na prekvapenie to však nebolo kvôli interpretkinmu speváckemu výkonu. O škandál sa postarali jej manžel Josef Rychtář (55) a oddaný obdivovateľ Zdeněk Macura (39). Tí sa pred objektívmi kamier a fotoaparátov pobili. V zápale incidentu sa škrtili a vzájomne sa označovali sa hovädá. Pri pohľade na nich ale mnohým napadlo, že už aj ten dobytok sa občas správa normálnejšie než oni.

Varovanie mu nestačilo! Pondelkové vystúpenie Ivety Bartošovej sa nezaobišlo bez komplikácií. Pričinil sa o to jej samozvaný ochranca Zdeněk Macura, ktorý svojou prítomnosťou riadne napálil speváčkinho manžela Josefa Pepu Rychtářa. Nielenže mal na koncert zakázaný vstup, do priestorov budovy sa nanominoval aj napriek tomu, že ho blondínkin partner ešte pred začiatkom vystúpenia vyhodil. Macura však nástojil na tom, že sa chce stretnúť so speváčkou, ktorú počas leta uniesol do Talianska.  

„Ivetka, mám pre teba kytičku,” pokrikoval nápadník, ktorý v rukách zvieral povädnuté kvety. Jeho opätovná prítomnosť ale Rychtářa vytočila do nepríčetna. Ako vidno na videu, ktoré priniesol portál blesk.cz, spoločne so synom Honzom sa na zúfalého obdivovateľa vrhli a usilovali sa ho vyhodiť. Roztrhali na ňom celú košeľu a rozbili mu ústa. Zdeněk sa napriek tomu nevzdával. „Ivetka, mám ťa rád,” pokračoval v provokovaní speváčkinho manžela.

Rychtář v návale zlosti pritvrdil. Macuru chytil pod krk a začal ho hrdúsiť. Ten sa mu to usiloval vrátiť a pridal aj nadávky. „Ty hovädo jedno špinavé,” ziapal Bartošovej obdivovateľ smerom k jej partnerovi. „Ja som jej manžel, ty dobytok. Vypadni a neobťažuj ju,” nenechal sa zahanbiť Josef.

Macura sa napokon pozbieral a išiel si svojou cestou. „Tento človek môže byť nebezpečný, pretože pri ňom nikdy neviete, ako sa zachová. A hlavne to, čo mi spôsobil a takmer ma zabil bez toho, aby som o tom vedela. Toto dokáže len psychopat,” reagovala pre blesk.cz Iveta narážajúc na jej letný únos Macurom do Talianska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu