Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bartošová opäť šokuje vizážou: Iveta, čo si so sebou porobila?!

Iveta Bartošová má opäť jedno zo svojich lepších období. Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová má opäť jedno zo svojich lepších období.

PRAHA - Stále iná! Rovnako ako mužov po svojom boku strieda Iveta Bartošová (47) aj svoj vzhľad. Máva horšie aj lepšie obdobia. Maximálne zle vyzerala v júli, kedy došlo k jej „únosu”. Po návrate z Talianska sa zasnúbila a hneď aj vydala za Josefa Rychtářa (55), nad čím mnohí krútili hlavou. Manžel speváčky totiž často pôsobí ako násilník. Zdá sa však, že blondínke naopak jeho spoločnosť prospieva. Od svadby totiž výrazne opeknela a doslova pozitívne šokuje svojou vizážou.

Naozaj je to ona?! Iveta Bartošová opäť trochu pripomína popovú princeznú, ktorou bola v minulosti. Hoci v júli pôsobila úplne bezprizorne a stala sa aktérkou dlhého príbehu o únose a vyslobodení, teraz vyzerá ako úplne iná žena.

Po neplánovanom výlete do Talianska sa speváčka zasnúbila a čoskoro aj vydala za svojho partnera Josefa Rychtářa. Mnohí jej po tomto kroku nepredpovedali svetlú budúcnosť, keďže bývalý ochrankár sa javil ako násilník. Navyše sa zdalo, že viac ako svadbu potrebuje blondínka pobyt na liečebni.

Úplne inak to ale vyzerá teraz. Iveta a Josef sa približne mesiac po obrade stali hosťami VIP Správ na televízii Prima a nedalo sa prehliadnuť, ako spokojne Bartošová teraz vyzerá. Jej tvár odpuchla, dala si nadpojiť vlasy a zhodila nejaké tie kilá. „Od svadby mi schudli prsty, neviem, čím to je,” poznamenala speváčka, keď moderátorke ukazovala snubný prsteň a obrúčku.

Zdá sa, že najprepieranejšia česká celebrita napriek očakávaniam žije spokojný život a je naozaj šťastná. „Ja potrebujem hlavne pokoj, domácu pohodu a potrebujem prácu k svojmu životu. Som šťastná, že som zdravá, že som živá, že som prežila všetko, čo sa stalo za posledné dva roky a že som v poriadku. Som šťastná za nový život,” vyznala sa Iveta pred kamerami. Snáď jej táto spokojnosť dlho vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu