Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ŠOK: Po speváčke Ivete Bartošovej pátra polícia!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová

BRATISLAVA/PRAHA - Únos, alebo iba milenecký konflikt? Česká polícia vyhlásila pátranie po speváčke Ivete Bartošovej, ktorá zmizla. Jej partner tvrdí, že máme do činenia s únosom.

České médiá informujú, že pátranie po Ivete Bartošovej polícia vyhlásila v sobotu ráno. Podnet podal jej partner Josef Rychtář. Server iDnes.cz informuje, že Bartošová odišla zo svojho domu v Uhříněvsi so svojim ctiteľom menom Zdeňek Macura. Idnes píše, že s Macurom sa už spojili novinári i polícia. Miesto svojho pobytu odmieta prezradiť a odkázal, že Bartošová sa s novinármi rozprávať nebude.

"Iveta veľmi nechce, aby som hovoril s novinármi, ale s políciou som sa už rozprával. Zatiaľ nechcem prezrádzať, kde sme. Keď si polícia vyžiada výpisy hovorov medzi mnou a Ivetou, tak bude jasné, ako to bolo," povedal Macura webu v telefonickom rozhovore.

Rychtář však tvrdí, že Macura je členom sekty a Bartošová je v zlom duševnom stave. Macura jej vraj mohol vziať telefón. Rychtář údajne kontaktoval políciu po dohode s Bartošovej synom Arturom a speváčkinou matkou.

Rychtář v médiách povedal, že Bartošová často máva psychické stavy, v ktorých si nepamätá udalosti z predchádzajúceho dňa. Rovnako potvrdil aj  to, že sa pred nedávnom pohádali kvôli spoločnej dovolenke.

České médiá pripomínajú, že Bartošová už prekonala jeden údajný pokus o únos, v polovici deväťdesiatych rokov. Odvtedy sa jej meno skloňovalo najmä v súvislosti s mileneckými vzťahmi, ale spomínali sa aj problémy s alkoholom.

Iveta Bartošová v pátraní
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu