Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bartošová už doma po úmornej ceste: Teraz ju čaká peklo!

Iveta Bartošová sa vrátila domov s Josefom Rychtářom. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová sa vrátila domov s Josefom Rychtářom.

PRAHA - Vybrala si ochrankára! Iveta Bartošová (47) sa v nedeľu večer vrátila z Talianska. Po tom, čo v zúboženom stave odišla zo svojej vily so Zdeňkom Macurom (39), mala pri návrate po boku Josefa Rychtářa (55). Podľa svedectva novinárov, ktorí mu pri hľadaní speváčky robili spoločnosť, cesta domov trvala neúmerne dlho. Blondínka totiž prikazovala zastaviť takmer pri každej benzínke. Teraz ju však čakajú ťažké chvíle. Bude totiž musieť nastúpiť na liečenie.

Hlavní aktéri sú už doma! Posledný týždeň celá Česká republika s napätím sledovala putovanie Ivety Bartošovej. Speváčka totiž odišla zo svojej vily so Zdeňkom Macurom, následne spolu odcestovali do zahraničia a jej partner Josef Rychtář po nej vyhlásil pátranie.

Do prázdninovej telenovely sa zamotal ešte aj jej expartner Domenico Martucci (viac čítajte TU). Kto bol v tomto príbehu dobrý a kto zlý, je záhadou. Isté je, že Macura dorazil naspäť do Prahy v nedeľu okolo obeda a Iveta až neskoro večer - v spoločnosti Rychtářa.

Podľa svedectva novinárov, ktorí im po ceste robili spoločnosť, trval návrat z Talianska nezvyčajne dlho. Iveta podľa všetkého ešte nebola v dobrom stave a zastavovalo sa kvôli nej takmer na každej benzínovej pumpe. Fotografi pred vilou však už zachytili Bartošovú s úsmevom na tvári. „Dorazili sme v poriadku. Som šťastná a rada, že sme tu. Odpočívam a naberám sily,” povedala prítomným médiám.

Otázka je, čo sa bude diať ďalej. Bývalá popová princezná má totiž už dlho problém s alkoholom. Josef Rychtář sa po jej zmiznutí dušoval, že ju prinúti ísť na liečenie. Iveta sa však tomu bráni. Ako sa ale zdá, nebude mať na výber. Jej partner na tom skalopevne trvá. 

Reportéri portálu Super.cz takto zachytili Ivetu pri návrate domov.
Zobraziť galériu (6)
Reportéri portálu Super.cz takto zachytili Ivetu pri návrate domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu