Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zásah polície vo »vile« VyVolených: Martina, tak toto si prehnala!

Martina Maliterná ľutuje, ako sa v úvode reality šou správala. Teraz má opletačky s políciou. Zobraziť galériu (5)
Martina Maliterná ľutuje, ako sa v úvode reality šou správala. Teraz má opletačky s políciou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Opletačky so zákonom! Keď Martina Maliterná (26) nastupovala do jojkárskej reality šou Vyvolení - Dom snov, zrejme ani netušila, aké problémy si spôsobí svojou prchkou povahou. Hneď v úvode projektu totiž fyzicky napadla spoluhráčku Žanetu Renczesovú (23), ktorej uštedrila niekoľko faciek. Zatiaľ čo televízia Joj incident neriešila, sexi blondínka sa rozhodla zobrať spravodlivosť do vlastných rúk. Na moletku podala trestné oznámenie. A tá už mala čo vysvetľovať policajtom.

Začína pykať za svoje hriechy! Sebavedomá moletka Martina Maliterná strhla na seba už počas prvých dní v jojkárskej reality šou VyVolení – Dom snov všetku pozornosť. Stačilo jej totiž iba zopár hodín na to, aby sa v novom príbytku postarala o skutočne dusnú atmosféru. Svojej súperke Žanete Renczesovej totiž uštedrila hneď na privítanie niekoľko drsných faciek, pri ktorých jej dokonca vyšklbla chumáč vlasov.

Za podobné fyzické napadnutia však doposiaľ boli ich iniciátori tvrdo trestaní tvorcami reality šou. No tentokrát tomu tak nebolo. Zatiaľ čo cica z Pezinka prišla o niekoľko vlasov a musí sa spamätávať z potupy pred celým národom, provokatérka Martina vyšla z incidentu bez ujmy. To sa však najnovšie mení. 

„Keď sa Martina nedočkala trestu v súťaži, tak sa postarám o to, aby bola potrestaná mimo nej,“ povedala pre topky.sk Renczesová, ktorá už podnikla prvý krok. „Minulý týždeň som na ňu podala trestné oznámenie,“ prezradila blondínka.Podľa našich informácií už kvôli tomu boli v príbytku VyVolených aj muži zákona.

Vyšetrovanie prípadu nám potvrdila aj hovorkyňa bratislavskej polície. „Vami uvedené oznámenie polícia prijala. Vec je v súčasnosti v štádiu objasňovania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu,“ povedala nám. Vyzerá to teda tak, že Martinu konečne dostihne za jej nepremyslené správanie spravodlivosť.

Nie je to však prvýkrát, čo v reality šou zasahovali muži zákona. Podobná situácia sa odohrávala napríklad v tretej sérii markizáckej reality šou Farma. Vtedy na súťažiaceho Andreja Grelneta podala trestné oznámenie mama Edity Orosovej. Spomeňme tiež prípad, kedy Moniku Haklovú v maringotke vypočúvala polícia pre podozrenie z machinácií s realitami v Rakúsku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu