Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jojkárska vyvolená otrčila prsia do kamery: Dôvod vás dostane!

Martina Maliterná je na svoje kypré krivky zjavne hrdá. Takto ich vystavila do kamery v reality šou VyVolení - Dom snov. Zobraziť galériu (8)
Martina Maliterná je na svoje kypré krivky zjavne hrdá. Takto ich vystavila do kamery v reality šou VyVolení - Dom snov. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zaberie to?! Súťažiaca z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov Martina Maliterná (26) vie, ako strhnúť pozornosť na svoju osobu. Keďže sa chce za každú cenu udržať v hre o luxusnú vilu, používa všetky "tromfy". Najnovšie sa rozhodla vytiahnuť zbrane najväčšieho kalibru. Prsia veľkosti E. Dôvod, prečo otrčila vnady do kamery, je prostý. Myslí si, že si tým získa priazeň divákov a zabezpečí si tak účasť vo finále.

Ide do tuhého! Z pôvodných 15-tich súťažiacich zostalo v reality šou VyVolení – Dom snov už iba 9 najšikovnejších. Niektorí sú na stavbe od začiatku, iní sa pridali len nedávno. Na budovaní svojho vysnívaného domčeka však trávia už viac ako 7 týždňov.

Martina Maliterná sa aktuálne rozhodla, že už je najvyšší čas na tvrdé taktizovanie. Odhodila preto všetky zábrany a bez akejkoľvek hanby vytasila zbrane najťažšieho kalibru - svoje prednosti. Zašla do sprchy, zhodila podprsenku a priamo do kamery ukázala nahé vnady. „Tak keď toto nezaberie na divákov a nepošlú ma do finále, tak ja neviem,“ odôvodnila blondínka svoje konanie, za ktoré sa neskôr v spovednici ospravedlňovala mame.

To však rozhodne nie je prvýkrát, čo sa sebavedomá moletka snaží strhnúť všetku pozornosť na seba. Podobne tomu bolo aj na začiatku šou, kedy hneď v prvý deň odela kypré krivky do úsporných bikín a v spoločnosti Igora Džadoňa si dopriala fajnový kúpeľ. No do povedomia divákov sa dostala aj surovým útokom na Pezinčanku Žanetu Renczesovú. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej táto taktika nakoniec vyplatí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu