Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajný výsluch na Farme: Moniku Haklovú dusili dve hodiny!

Monika Haklová (vľavo) bola pred výsluchom v poriadnom strese. Vypočúvanie prebehlo na odľahlom mieste mimo priestorov statku - v maringotke. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová (vľavo) bola pred výsluchom v poriadnom strese. Vypočúvanie prebehlo na odľahlom mieste mimo priestorov statku - v maringotke. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Na statku bolo horúco! Muži zákona prišli v utorok vypočuť finalistku markizáckej šou Farma Moniku Haklovú (37). Príčinou je trestné oznámenie kvôli podvodu a hospodárskej trestnej činnosti, ktoré má na krku. Mamičke troch detí sprostredkoval jej snúbenec Martin Kollár právničku, ktorá bola prítomná na výsluchu. Ten trval približne dve hodiny.

Monika Haklová čelí tvrdým obvineniam, kvôli ktorým má na krku aj trestné oznámenie. Príčinou sú nehnuteľnosti v Rakúsku, ktoré ako realitná maklérka spravovala spolu so svojím partnerom Martinom Kollárom pod hlavičkou jeho firmy. V súvislosti s touto kauzou prišli aj do našej redakcie sťažnosti od ľudí o tom, že sa na nich dvojica obohatila. Tieto obvinenia však farmárkin snúbenec odmieta. Vraj išlo o klasickú províziu za sprostredkovanie bytov.

Náš zdroj tvrdí, že na Haklovú je podané iba jedno trestné oznámenie. „Všetky ostatné, čo klienti nahlásili na polícii, sú na firmu jej partnera. Vyšetrovatelia ich však po preskúmaní označili za neopodstatnené,“ prezradil informátor topiek. Keďže sa Monika nachádza na markizáckej farme a nemôže komunikovať s novinármi, oslovili sme v súvislosti so vzniknutou situáciou jej druha.

„Nehnevajte sa, ale prípad je v štádiu vyšetrovania. Nemôžem sa k ničomu vyjadrovať,“ ospravedlnil sa Kollár, ktorý doviezol Monikinu právničku na stretnutie s mužmi zákona. Tí ju následne vzali spolu s jej zástupkyňou na odľahlé miesto vzdialené od statku, kde prebehlo vypočúvanie. Trvalo zhruba dve hodiny.

Hoci o jeho samotnom priebehu nám plavovláskin snúbenec nemohol nič prezradiť, povedal nám aspoň to, že sa so svojou láskou na chvíľku videli. „Bolo to veľmi príjemné. Videl som, že jej to dodalo energiu. Takmer porušila zmluvu, pretože sa za mnou rozbehla. Museli ju držať členovia štábu,“ uzavrel Martin. O priebehu a tiež o samotnom výsledku vyšetrovania vás budeme na topkách informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu