Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Daň za sex vo VyVolených: Pohlavná choroba a karanténa súťažiacich!

Tomáš Paták sa nedávno nakazil vysoko infekčnou chorobou. Súťažiaci si myslia, že ju dostal od Zuzany Šelmičky Dzvoníkovej. Zobraziť galériu (7)
Tomáš Paták sa nedávno nakazil vysoko infekčnou chorobou. Súťažiaci si myslia, že ju dostal od Zuzany Šelmičky Dzvoníkovej.

BRATISLAVA – Strach a obavy! Nechránený sex medzi zamilovaným stavbárom Tomášom Patákom (25) a jeho šelmičkou Zuzanou Dzvoníkovou (22) má prvé dôsledky. Paniku v jojkárskej reality šou vyvolali krvavé ranky na mladíkovom krku. Návšteva lekára potvrdila, že je nakazený vysoko infekčným vírusom. Všetky príznaky nasvedčovali tomu, že ide o pohlavnú chorobu. Podľa našich zistení to v dome vyvolalo poriadny rozruch. Súťažiaci mladého Majcichovčana vysťahovali spolu s jeho láskou do karantény.

Nakazila ho?! Keď Tomáš Paták nastupoval do jojkárskej reality šou VyVolení – Dom Snov, zrejme ani netušil, čo všetko ho tam čaká. Netrvalo dlho a v súťaži si našiel svoju veľkú lásku Zuzanu Dzvoníkovú, s ktorou už po pár hodinách skončil v spoločnej posteli. Dvojica si od prvého momentu prejavovala sexuálnu náklonnosť bez akýchkoľvek zábran. Od radovánok ich neodrádzal ani fakt, že sa v miestnosti nachádzali ostatní finalisti. Zdá sa však, že mladý Majcichovčan doplatil na nechránený sex s bratislavskou šelmičkou.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, vyvolený sa nakazil vysoko infekčnou chorobou. „Na tvári a na krku sa mu objavili malé krvavé ranky, s ktorými zašiel k lekárovi. Podľa vyšetrení, ktoré podstúpil, ide o chorobu, ktorou sa zrejme od niekoho nakazil. Je možné, že to bolo aj prostredníctvom sexu,“ prezradil pre topky.sk zdroj zo zákulisia šou.

Táto informácia v dome vyvolala poriadnu paniku. Nikto totiž presne nevedel, o akú chorobu ide. Všetci obyvatelia sa báli toho, že sa nakazia. Rozhodli sa preto, že nenechajú nič na náhodu. „Tomáša a Zuzanu vysťahovali mimo domu, obmotali posteľ igelitom a tam potom oni dvaja spali. Vyfasovali dokonca dezinfekčné prostriedky, nech za sebou všetko čistia,“ dozvedeli sme sa od zdroja.

Finalistov situácia skutočne zasiahla, o hygienu sa starali viac ako kedykoľvek predtým. „Ruky si umývali pri každej možnej príležitosti. No podaktorí to psychicky nezvládli. Jedna súťažiaca sa dokonca srdcervúco rozplakala zo strachu, že chytí nejakú chorobu,“ dodal náš informátor. Tomáš musel brať antibiotiká, aby sa z toho dostal.

Vyvolení  zo všetkého obviňovali sexuchtivú Zuzanu. Tá totiž nielen v súťaži, ale aj v súkromí dokazuje, že je poriadna divoška. Na topkách sme vás napríklad informovali o tom, že v minulosti vyhrala titul Miss Erotica. V tejto súvislosti sa nám ozval aj čitateľ, ktorý tvrdí, že tmavovláska má vraj okrem tanca pri tyči skúsenosti aj so sexom za peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu