Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Podraz vo VyVolených: Chcel byť hrdinom, vyhodili ho!

Norbert Tokár musel súťaž opustiť. Nepodržala ho ani kamarátka Mária. Zobraziť galériu (9)
Norbert Tokár musel súťaž opustiť. Nepodržala ho ani kamarátka Mária.

BRATISLAVA – Spadol mu hrebienok! Jojkársku šou VyVolení – Dom snov musel po poslednom súboji opustiť sebavedomý Norbert Tokár (26) z Gelnice. Potetovaný mladík doplatil na to, že si do súboja vybral silného a obľúbeného súpera Igora Džadoňa (45). Toho chcela naspäť do hry aj Norova jediná spriaznená duša Mária Petrovičová (24), od ktorej by toto rozhodnutie určite nikto nečakal.

Norbert Tokár prežíval na televíznych obrazovkách počas posledného týždňa rušné chvíle. Súperi si ho totiž zvolili za stavbyvedúceho a potetovaný mladík sa netajil tým, že sa na túto funkciu vôbec necíti. Okrem toho sa počas svojho vedenia dostal do drsnej potýčky so sebavedomou moletkou Martinou Maliternou.

Na základe tohto konfliktu každý očakával, že Noro si vezme do súboja práve ju. No nestalo sa tak. Gelničanova voľba padla na relatívne silného protivníka, obľúbeného Kežmarčana Igora Džadoňa. „Chceš po vypadnutí vyzerať ako čávo. Nevypadneš so ženou, ale s mužom, to ti môže doma u báb na diskotéke nahnať veľa bodov,” komentoval s pobavením v hlase túto situáciu Sajfa.

Ani Igor Džadoň sa nechcel ukázať ako slaboch. Keď sa mal rozhodnúť medzi Zuzanou Dzvoníkovou a Milanom Kršiakom, vybral si do bitky o zotrvanie v súťaži muža. Trojica chlapov si potom zmerala sily v disciplíne s názvom kachličkovanie, ktorú zvládol najlepšie práve kuchár Milan.

O osude zvyšných súperov rozhodovali ostatní VyVolení. Väčšina z nich hlasovala za Džadoňa. Iba Tomáš Paták dal svoj bod Norovi, ktorého na počudovanie v kritickej chvíli nepodržala jeho jediná spriaznená duša vo vile – Majka.

Jediný hlas tak potetovaného krásavca nezachránil a hru musel opustiť. „Bolo to pre mňa zložité. Život sa mi otočil o 180 percent. Úplná zmena oproti môjmu štýlu života. Prežil som tiež veci, na ktoré budem určite spomínať. Srandičky s Marcelom, východniarčina s Igorom, hádky s Maťou a všeličo iné. Neľutujem, že som tam bol,” poznamenal tesne po vyhadzove Tokár, ktorý Máriu Petrovičovú vôbec nespomínal. Žeby preto, lebo ho nepodržala, keď išlo do tuhého?!

Na túto tému sa môžete Norberta Tokára pýtať už v pondelok od deviatej. Potetovaný Cassanova totiž príde na online rozhovor do topiek. Viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu