Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovská hanba a strach po vyhadzove z VyVolených: Ja nie som prostitútka!

Martina Maliterná sa po vyhadzove neubránila slzám. Bojí sa totiž návratu do reality. Zobraziť galériu (9)
Martina Maliterná sa po vyhadzove neubránila slzám. Bojí sa totiž návratu do reality.

BRATISLAVA – Rýchle vytriezvenie! Jojkárska šou VyVolení – Dom snov je po sobote ochudobnená o sebavedomú moletku Martinu Maliternú (26). Tá mnohým televíznym divákom liezla poriadne na nervy. Nesympatie ľudí však nie sú to jediné, s čím bude musieť svojská súťažiaca po návrate do bežného života bojovať. Účasťou v televíznom projekte si totiž vytvorila imidž, ktorý by jej mohol strpčiť život. A milá Martinka si to začala konečne uvedomovať...

Konečne! Toto po sobotňajšom súboji jojkárskej šou VyVolení – Dom snov zaznelo zrejme z úst viacerých televíznych divákov. Stavbu totiž na radosť všetkých ostatných súťažiacich musela opustiť Martina Maliterná, ktorá ležala v žalúdku súperom aj ľuďom pri televíznych obrazovkách.

Sebavedomú moletku si do súboja vybral Marcel Banda, ktorý bol počas aktuálneho týždňa najhorším kuchárom. Od ostatných stavbárov však dostal maximálnu podporu a Martinu nechcel späť už vôbec nikto. Miroslava Janovčíková ju dokonca označila za potkana. „Som rád, že ťa vidím porazenú, srdce sa mi raduje,” neskrýval svoje nadšenie Igor Džadoň.

Kým ostatným stavbárom bolo do smiechu, Maliterná si začala pomaličky uvedomovať, že sa bude musieť vrátiť do bežného života. „Nechcela som sa dostať do svetla, ako ma dostal Igor s Marcelom. Ako prostitútku,” poznamenala so smútkom v hlase sebavedomá moletka. Tá sa totiž v šou odhalila a laškovala s viacerými chlapmi. „Viem, že moja rodina ma podporí, ale strašne sa bojím návratu do reality a bojím sa, či si po tom všetkom, čo sa tu odohralo nájdem robotu. To ma najviac trápi,” uzavrela Martina, ktorá príde v pondelok o 9:00 na online rozhovor do topiek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu