Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Surový útok na krásnu blondínku z VyVolených: Jojka, vyraz ju!

Zašlo to priďaleko. Martina fyzicky zaútočila na Žanetu. Diváci chcú moletkin vyhadzov. Zobraziť galériu (9)
Zašlo to priďaleko. Martina fyzicky zaútočila na Žanetu. Diváci chcú moletkin vyhadzov.

BRATISLAVA – Tak toto je už moc! Reality šou VyVolení ešte poriadne ani nezačala, a už je plná agresivity a násilia. Môže za to súťažiaca Martina Maliterná (26), ktorá fyzicky zaútočila na súperku Žanetu Renczesovú (23). Sebavedomej molekte sa totiž nepáčilo, ako sa o nej vyjadrila počas live prenosu. Na privítanie jej preto uštedrila hneď niekoľko drsných faciek. Jej správanie sa však vôbec nepozdáva divákom. Zhodujú sa v jednom - Jojka by mala surovú bitkárku tvrdo potrestať.

Diváci mali v televízii možnosť vidieť počas uplynulých dní prvé časti jojkárskej šou VyVolení – Dom snov. A tie boli poriadne ostré. O dusnú atmosféru v novom príbytku sa postarala hneď na úvod sebavedomá moletka Martina. Tá sa totiž už od živých prenosov „tešila“ na stretnutie so sexi upratovačkou Žanetou.

Vzájomné privítanie v dome bolo poriadne tvrdé. Najmä pre cicu z Pezinka. Martina jej totiž hneď na dvore uštedrila niekoľko poriadne silných faciek. Dokonca jej vyšklbla aj chumáč vlasov. Dôvod bol prostý. Pôvabná kráska totiž počas live prenosov na rovinu povedala, že Martina jej ako človek nesadla, preto by ju zo súťaže vyhodila ako prvú. No a to sa sebavedomej extrovertke nepáčilo.

Správanie moletky však prekročilo všetky hranice. Myslí si to aj väčšina divákov. Svedčia o tom komentáre na fanúšikovskej stránke projektu. „Tá Martina by mala vypadnúť alebo byť minimálne potrestaná za to, ako napadla Žanet!“ znel jeden z príspevkov na sociálnej sieti. „Ak tá Martina nebude potrestaná vyhadzovom zo súťaže, tak to bude poriadna fraška a určite prídete o niekoľko divákov,“ zhodujú sa fanúšikovia.

Fyzické násilie bolo doposiaľ v reality šou prísne zakázané. Ak aj k nejakému došlo, bolo tvrdo potrestané. Spomeňme si napríklad na druhú sériu markizáckej Farmy, počas ktorej sa pobili Monika Haklová a Ľudovíta Mládková. Farmárky vtedy na vzájomnú agresivitu doplatili – obidve skončili vo vyraďovacom dueli. Podobný prípad sa stal aj v jojkárskom Hoteli Paradise. Za pohryznutie svojich súperiek bol Martin Rybka neľútostne vyhodený z raja.

Zisťovali sme preto na Kolibe, či podobný osud postihne aj vyvolenú Martinu. „Neradi by sme z deja VyVolených prezrádzali viac. Napadnutie súťažiacej bude mať, samozrejme, dôsledky. Diváci sa o tom budú môcť presvedčiť v ďalších epizódach,“ prezradil pre topky.sk hovorca televízie Joj Jozef Gogola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu