Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Noru Mojsejovú zatkli: Skončila v cele!

Nora Mojsejová bola v utorok zatknutá. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová bola v utorok zatknutá.

KOŠICE - Je za mrežami! Nora Mojsejová (54) za posledné roky viackrát navštívila súd. Jej meno totiž figuruje hneď v niekoľkých kauzách. V utorok dokonca skončila v cele predbežného zadržania. Viac informácií o prípade zisťujeme.

Košice v utorok zažili rozruch. Podľa portálu hnonline.sk tam policajti zatkli známu podnikateľku Noru Mojsejovú. „Národná kriminálna agentúra dnes zadržala na východnom Slovensku jednu osobu. Prebiehajú procesné úkony, preto zatiaľ nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie, reagovala pre stránku hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová.

Podľa našich informácií k zatknutiu došlo okolo obeda. Ako sa nám podarilo zistiť, muži zákona si Noru neodviedli z jej domova, ale zadržali ju na verejnom mieste.

Mediálne známa Košičanka je obvinená z daňových podvodov. Organizovaná skupina, ktorej mala byť Mojsejová podľa vyšetrovateľov členkou, vytvárala falošné doklady a podávala nepravdivé daňové priznania. Na základe nich mali inkasovať peniaze za odpočty DPH. Ide o sumu vyše milióna eur.

Nora figuruje aj v inom podobnom prípade týkajúcom sa nadmerných odpočtov DPH. Bratislavský súd zas rieši podvod v sume viac ako 700 tisíc eur. Košická podnikateľka neobišla tému týkajúcu sa ťahaníc so zákonom ani vo svojej knihe Narovinu, ktorá sa dostala do predaja toto leto. „Najhoršie je to, že napríklad na súdoch ešte nič nie je rozhodnuté, a už sa kriminalizuje moja osoba. Ešte nepadol ani rozsudok, ale bude sa špekulovať a rozprávať,znie časť z Norinej publikácie, ktorú si môžete objednať v internetovom kníhkupectve.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu