Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najťažší deň pre väznenú Mojsejovú: Dnešok horší ako zlý sen!

Namiesto oslavy sa Nora Mojsejová zaoberala súdnym procesom. Narodeniny trávi vo väzení. Zobraziť galériu (6)
Namiesto oslavy sa Nora Mojsejová zaoberala súdnym procesom. Narodeniny trávi vo väzení.

KOŠICE - Za mrežami! Nora Mojsejová (54) bola počas týždňa oslobodená v jednej zo súdnych káuz, v ktorých figuruje. Kvôli inému prípadu však stále sedí vo väzení. A dnešok bude jedným z najťažších dní, ktoré tam prežije. Dožíva sa totiž 55. rokov, ktoré nebude môcť osláviť s rodinou či známymi. V minulosti pritom zvykla organizovať párty aj za štvrť milióna korún (cca 8 300 eur). V podobných cenových reláciách sa vtedy pohyboval aj jej outfit zvolený na veľký deň. A sumy za darčeky nijako nezaostávali.

Nora Mojsejová bola vždy známa ako kontroverzná boháčka, ktorá aj svojim psíkom dopriala značkové oblečenie za tisícky eur. Aktuálne ale o takomto životnom štýle môže len snívať. Už mesiac totiž sedí za mrežami. 

Pobyt vo väzení je pre ňu o to horší, že dnes dovŕšila 55 rokov. A na žúr s rodinou a priateľmi musí zabudnúť. Navyše, podľa našich informácií nemajú väznení počas svojich narodenín žiadne zvláštne výsady. Ak sa im nepodarí naplánovať návštevu blízkej osoby práve na tento deň, majú jednoducho smolu. 

V minulosti pritom bývali Mojsejovej oslavy v Košiciach doslova legendárne. Dokonca aj neokrúhle 49. narodeniny organizovala v luxusnom hoteli. Medzi hosťami sa promenádovala v šatách za 5000 eur. Rovnako drahú mala aj kožušinovú štólu, topánky za vyše 600 eur a kabelku za tisícku. Ako darček si sama sebe dopriala oblečenie za 10 tisíc eur. 

Vo veľkom štýle poňala Nora samozrejme aj 50-ku, na ktorej nechýbali známe tváre ako Dara Rolins či Marek Vašut. Účet za oslavu mal vo vtedajšej mene pekných pár núl, dnes by to bolo približne 8 300 eur. A darčeky? Za všetko hovoria hodinky s diamantmi za 10 tisíc eur. 

Neskoršie narodeninové večierky sa už niesli v skromnejšom duchu. Košičanka si však vždy cenila aj tie najmenšie prekvapenia od blízkych a radovala sa z každého blahoželania. Je známe, že Nora má len pár naozaj blízkych ľudí, no nedá na nich dopustiť a rada sa nimi obklopuje. Napríklad aj tohtoročné meniny oslávila v kruhu asi 13 kamarátov. „Dostala som strašne veľa krásnych kvetov a tiež kozmetiku,“ tešila sa aj z maličkostí. Tentoraz však bude mať jej 55-ka trpkú príchuť. Takto si ju určite nepredstavovala ani v najhoršom sne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu