Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Daň za aféry so ženami: Pohlavné choroby u Bučkovcov!

Babka Veronka pochybuje o zdravotnom stave svojho vnuka Jana. Myslí si, že by sa mal mať na pozore pred pohlavnými chorobami. Zobraziť galériu (6)
Babka Veronka pochybuje o zdravotnom stave svojho vnuka Jana. Myslí si, že by sa mal mať na pozore pred pohlavnými chorobami.

SIHLA – Každým dňom viac žiadaný, každou minútou viac arogantný! Toto tvrdenie dokonale vystihuje farmára Jana, ktorý sa v jojkárskej reality šou Bučkovci pasuje za najväčšiu celebritu. Nečudo, že ho má preto celá família v zuboch. Prehnané sebavedomie však nie je jediným dôvodom, ktorý dvojnásobného otecka stavia do pozície čiernej ovce. Sihlianský plejboj si totiž zavaril aj svojimi milostnými aférami.

Bude vojna! Jano Bučko sa nikdy netajil tým, že mu manželka jeho brata Jožka lezie pekne na nervy. Rovnako si však servítku pred ústa nekladie ani ona. Češka Klára totiž sebavedomému statkárovi naplno povie, čo si o ňom myslí. Televízni diváci sa o tom budú môcť presvedčiť aj v najbližšej časti Bučkovcov.

Podarená dvojka si totiž poriadne skočí do vlasov. „Ty si myslíš, že si celebrita?! Si veľké hov*o,“ skríkla na farmára Klárka, keď jej s Janom už došla trpezlivosť. „Si taký arogantný hajzel, že to svet nevidel. Choď sa liečiť. Ty nie si normálny,“ pokračovala mladá mamička. Mamke Anke dokonca odporučila, aby Jana poslala na psychiatriu.

Novopečená pani Bučková však nie je jediným členom rodiny, ktorý pochybuje o tom, že je Jano zdravotne v poriadku. Poriadne štipľavú poznámku si totiž neodpustila ani babka Veronka. Vo chvíli, keď sebavedomý plejboj tvrdil, že mu alergia na Klárku spôsobuje už vyrážky, tak ho riadne vysmiala. „Keď lietaš kade-tade za toľkými ženami, budeš mať pupence aj inde,“ reagovala starká. Evidentne chcela naznačiť, že Janove početné milenecké avantúry by mohli mať aj nepríjemnú dohru v podobe pohlavnej choroby. O najstaršom synovi Bučkovcov je totiž dobre známe, že nedokáže odolať svojim nápadníčkam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu