Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jojkársky Bučko je poriadny kanec: Jano, vieš vôbec, s kým spíš?!

Mesiac po tom, čo Lucia zdrhla od Jána (vpravo), dotrepal si domov novú milenku Janku. Zobraziť galériu (6)
Mesiac po tom, čo Lucia zdrhla od Jána (vpravo), dotrepal si domov novú milenku Janku.

BRATISLAVA – Čo mesiac, to nová milenka! Na statku svojráznej rodinky Bučkovcov sa striedajú zástupkyne nežného pohlavia ako na bežiacom páse. Pričinil sa o to najstarší syn Jano (30), ktorý má vo svojom milostnom živote veru poriadny bordel. Pri zástupe svojich fanúšičok zrejme záletník ani nemôže mať prehľad v tom, kto momentálne leží v jeho posteli.

Povesť nenapraviteľného záletníka má v slovenskom šoubiznise už pár rokov boháč Boris Kollár, ktorý sa svojou slabosťou pre ženy vôbec netají. Všetko ale nasvedčuje tomu, že mu rastie celkom slušná konkurencia. Síce je Ján Bučko o pár miliónov chudobnejší, no má najlepší nábeh zaradiť sa do kategórie plodných oteckov.

Štramák zo Sihly obháňal dievčenské sukne už dávnejšie, keď skúšal šťastie v tretej sérii jojkárskej zoznamky Farmár hľadá ženu. Ani jedna z adeptiek sa však nedokázala vyrovnať matke jeho detí – Lucii. Mladá Rómka sa objavovala po boku statkára aj v prvých častiach šou Bučkovci.

Ako sme vás už na topkách informovali, hoci snúbenci pred televíznymi kamerami plánovali svadbu, dvojnásobná mamička sa pod rúškom noci zo statku Bučkovcov vyparila. „Lucii asi došla trpezlivosť. Jano si nedal pokoj s internetovou zoznamkou. Okrem toho chodil po diskotékach a dievčatám rozdával číslo svojho mobilu. Vkuse mu vyvolávali,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie pravdepodobný dôvod toho, prečo Lucia svojho partnera opustila.

Bučko však za matkou svojich detí príliš dlho nesmútil. Zhruba po mesiaci si totiž na svoju haciendu dotrepal novú partnerku Janku. Slobodnú mamičku, ktorá sa divákom predstavila vo včerajšej časti, si chcel vraj dokonca tiež zobrať za ženu. „Anka síce hovorila, že je Janova nová priateľka fajn, ale je stále presvedčená o tom, že Jano ľúbi Luciu a chcel by ju naspäť,“ povedal k tomu náš zdroj.

Ani po boku slobodnej mamičky Janky však Jano svoje šťastie nenašiel. Ako sme vás totiž v nedeľu informovali, až teraz našiel lásku svojho života. Aspoň dovtedy, kým ho to opäť neprejde. Je to nádherné a som veľmi zaľúbený. Ešte som taký zamilovaný nebol a najkrajšie na tom je, že je to obojstranné,“ povedal nám na adresu svojej novej partnerky Veroniky, ktorá je podľa jeho slov zrejme aj v radostnom očakávaní.

Pri dvadsaťdvaročnej slečne sa Jano zrejme usiluje znovu začať sekať dobrotu. „Lúčim sa s vami. Už tu nebudem. Zbohom,“ napísal Bučko vo svojom profile na internetovej zoznamke. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy bude na svojom konte opäť aktívny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu