Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Panika u Bučkovcov: Musela ju kriesiť záchranka!

Nikoleta precenila svoje schopnosti. Na Sihlu ju museli prísť kriesiť záchranári. Zobraziť galériu (7)
Nikoleta precenila svoje schopnosti. Na Sihlu ju museli prísť kriesiť záchranári.

SIHLA – Dráma ako z filmu! Rodinné sídlo jojkárskych Bučkovcov je v týchto dňoch plné obéznych ľudí. Desiatka tučkov totiž pod dohľadom mamy Anky a tata Jana zhadzuje kilogramy v novej šou Slnko, seno, slanina. Drastické podmienky a prísny režim si stihli už hneď v úvode vyžiadať prvú obeť. Najmladšia súťažiaca Nikoleta Šóšová (122 kg) totiž po pár dňoch strávených na statku skolabovala.

Naložila si viac, než bola schopná uniesť. Súťažiaci z jojkárskej šou Slnko, seno, slanina majú viacero dôvodov na zhadzovanie kíl. Okrem vidiny lepšieho zdravotného stavu a atraktívnejšieho zovňajšku je obrovskou motiváciou finančná výhra v podobe 10 tisíc eur. Nečudo, že poniektorí tučkovia sa ženú za víťazstvom takpovediac aj cez mŕtvoly.

Príkladom je najmladšia súťažiaca Nikoleta, ktorú už po troch dňoch u Bučkovcov museli kriesiť záchranári. Bola vysilená, z roboty na poli dostala úpal. „Zrazu jej došlo zle a vracala. Sťažovala sa, že jej je na odpadnutie,” dozvedeli sme sa zo zákulisia šou. Kolaps mladej dievčiny vraj medzi ostatnými vyvolal riadnu paniku. „Nebolo im veľmi do smiechu. Aj ona sama si potom uvedomila, že to asi prehnala,” dodal náš zdroj.

Ostatní súťažiaci pri pohľade na vysilenú Šóšovú nechápavo krútili hlavou. „Ona sa nezastaví. Chcela spraviť pre seba dobre, ale len si uškodila,” reagovali niektorí z nich. Mladé dievča však v túžbe po štíhlej postave zrejme len tak niečo nezastaví. Okrem toho, že si túži obliecť vysnívané obtiahnuté rifle s potlačou vesmíru, chce tiež ukázať svojej mamine, že aj ona môže byť krásnou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu