Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotenská explózia u jojkárskych Bučkovcov: Vytúžené bábätko aj dieťa s iným?!

Tomáš a Eva (vľavo) sa netajili tým, že po dieťatku túžia. Jano a Lucia (vpravo) budú čoskoro rodičmi už štyroch detí.  Zobraziť galériu (6)
Tomáš a Eva (vľavo) sa netajili tým, že po dieťatku túžia. Jano a Lucia (vpravo) budú čoskoro rodičmi už štyroch detí.

SIHLA – Dvojnásobná radosť! Život jojkárskych Bučkovcov je vždy plný prekvapení. Tie najnovšie sú späté s nádejnými nevestami Evou a Luciou, ktoré sú obe v radostnom očakávaní. Kým prvá zo žien sa počas šou netajila tým, že po dieťatku veľmi túži, vzťah druhej spomínanej nevyzeral byť pripravený na príchod ďalšieho potomka. Mladá Rómka sa navyše ešte donedávna zdržiavala mimo rodinného sídla. A z jedného takého výletu sa už pod Janovu strechu vrátila s cudzím prírastkom...

Pochlapili sa! Osudy členov svojráznej rodinky Bučkovcov boli známe mnohým televíznym divákom. Ešte donedávna totiž mali na obrazovkách televízie Joj vlastnú reláciu, ktorá mapovala radosti i starosti ich každodenného života. V súčasnosti prevláda u famílie zo Sihly najmä veľká radosť. Dôvodom je fakt, že najstarší syn Jano a jeho najmladší brat Tomáš sa stanú čoskoro otcami.

Ako nám budúca babička Anka prezradila, z týchto noviniek majú všetci veľkú radosť. „Samozrejme, že sa teším, asi ako každá stará mama. Takýto prírastok do rodiny je vždy veľmi peknou udalosťou,” povedala pre topky.sk pani Bučková. „Ani jedna ešte nevie, či to bude chlapček alebo dievčatko. Hlavné je, aby boli deti zdravé, aj ich mamičky, aj celá rodina,” dodala hovorkyňa celebritnej rodinky.

Z Tomáša urobí hrdého rodiča jeho priateľka Evka, ktorá je momentálne v treťom mesiaci tehotenstva. Dvojica sa ešte v čase nakrúcania reality šou netajila tým, že veľmi túži po spoločnom dieťatku. Po rovnakom tetovaní, ktoré si dali urobiť, tak pôjde o ďalší znak, ktorý ich bude naveky spájať.

S rastúcim bruškom behá po rodinnom statku aj trojnásobná mamička Lucia. Tá má s najstarším synom Bučkovcov chlapčeka a dievčatko. Život po boku sebavedomého farmára však pre mladú Rómku nebol v minulosti vôbec jednoduchý, a tak od Jana párkrát utiekla. Z takýchto potuliek si raz priniesla aj syna, ktorého biologickým otcom je iný muž.

Aj začiatkom tohto roka sa tmavovláska zdržiavala mimo rodinného sídla a po príchode domov to medzi ňou a jej partnerom nevyzeralo vôbec ružovo. Zaujímalo nás preto, kedy sa im s Janom podarilo dieťatko splodiť. „Ešte som nebola na poradni, zatiaľ sa k tomu nechcem vyjadrovať,” reagovala na naše otázky trojnásobná mamička. Či teda pôjde o ďalšieho Bučka alebo suvenír z ciest, je zatiaľ záhadou.     

V súvislosti s tehotnými nevestami sme ešte zisťovali, či u Bučkovcov zaznejú v blízkej dobe aj svadobné zvony. „Bola by som rada, keby sa všetci oženili. V septembri sa berú Jožko a Klárka v kostole, tak možno to všetko tak nejako spojíme,” uzavrela so smiechom hlava rodiny Anka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu