Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ťaživé tajomstvo jojkárskych Bučkovcov: Peklo kvôli nemanželskému dieťaťu!

Jožko Bučko si v minulosti kvôli bývalej frajerke zažil peklo. Zobraziť galériu (7)
Jožko Bučko si v minulosti kvôli bývalej frajerke zažil peklo.

SIHLA – Tri roky utrpenia! Životné osudy jojkárskych Bučkovcov sú veru poriadne komplikované. Svoje by o tom vedel rozprávať aj syn Jožko, ktorý sa už niekoľko rokov zdržiava u našich západných susedov. Do Českej republiky odišiel za prácou. A nedávno si tam založil vlastnú rodinku. Minulosť novopečeného otecka je však poznačená ťaživým tajomstvom, o ktorom sa mu ani v súčasnosti nehovorí ľahko.

Pozorným divákom jojkárskej šou Bučkovci určite neuniklo, že po česky hovoriaci syn Jožko je veľmi citlivý muž s pozitívnym vzťahom k deťom. Len nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že mu jeho manželka porodila synčeka, ktorému dali meno Filipko. Ako sa nám však podarilo zistiť, Jožko sa vtedy nestal otcom po prvýkrát.

Už v dnešnej časti jojkárskej šou divákov prekvapí informácia, že má so svojou bývalou partnerkou Martinou trojročnú dcérku Adelku. Na uplynulé roky spojené s touto radostnou udalosťou však mladý otec bohužiaľ nespomína s úsmevom. Cesta k vlastnému dieťaťu bola pre neho totiž poriadne komplikovaná - matka maličkého dievčatka mu urobila zo života hotové peklo.

V súčasnosti sa už síce so svojou dcérkou pravidelne stretáva, no donedávna tomu ale tak nebolo. „Jožko sa celé tie roky veľmi trápil. Bolo to náročné obdobie. Asi sa v nej ozvalo svedomie alebo jej skončila materská, keď konečne chcela, aby sa priznal k otcovstvu,“ povedala nám k tomu mamka Anka, keď sme ju oslovili. „Ešte som sa s ňou nestretla. Videli sme sa len cez internet, keď sme spolu telefonovali,“ dodala babička, ktorá by bola rada, ak by jej vnučka zavítala niekedy aj na Slovensko.

Spojili sme sa aj so samotným Jožkom. Tomu sa o náročnom období, ktorým si vo svojom živote prešiel, nehovorilo ľahko. „Ona si na internete našla iného. V komunikácii mu písala, že len čaká na nejakú chybu, ktorú urobím, aby mala dôvod ma opustiť,“ zaspomínal si na ťažké chvíle najcitlivejší z Bučkovcov. „Teraz je vraj zase tehotná. Jej partner dopadol úplne rovnako ako ja. Je to hrozné, ale ona asi chce žiť z alimentov alebo čo,“ dodal Jozef na margo bývalej priateľky Martiny.

Rodičia malej Adelky vychádzajú spolu v rámci možností. Ich vzťah nie je vôbec ružový, ale Jožko je rád, že sa so svojou dcérkou môže stretnúť každých 14 dní. „Mám ju od seba asi 40 km. Vždy, keď ju beriem k nám, tak sa teší na Filipka. Deti sa majú veľmi radi,“ uzavrel hrdý dvojnásobný otecko, ktorý však svoju princezničku pred kamerami ukázať nemohol. Adelkina mama Martina s tým totiž nesúhlasila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu