Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok u jojkárskych Bučkovcov: Tajná svadba s kuklou na hlave!

Z Klárky a Jožka sú už manželia. Nedávno sa stali aj rodičmi malého Filipka. Zobraziť galériu (5)
Z Klárky a Jožka sú už manželia. Nedávno sa stali aj rodičmi malého Filipka.

SIHLA – Stále nové prekvapenia! Reality šou Bučkovci, ktorá mapuje život svojráznej rodinky zo Sihly, sa už v pondelok vráti na televízne obrazovky. Ako sa nám podarilo zistiť, za uplynulé mesiace došlo v domácnosti nových jojkárskych hviezd k viacerým významným zmenám. Jeden zo švárnych synov mamy Anky sa totiž v tajnosti oženil. Ako to už v prípade podarenej famílie býva zvykom, svadba bola skutočne originálna.

Už sú svoji! V rodine Bučkovcov sa striedajú nádejné nevesty ako na bežiacom páse. Môžu za to najmä plejboji Jano a Tomáš, ktorí majú vo svojich citoch poriadny bodrel. Zatiaľ čo prvý zo spomínaných mládencov miluje každý deň inú ženu, najmladší Bučko akosi skrotol po nedávnej výmene frajeriek. V porovnaní so záletníkmi je však synátor Jožko, ktorý dlhodobo žije v Čechách, na poli lásky stály. Našťastie.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, v uplynulých dňoch sa z česky hovoriaceho Slováka stal nielen „táta“ malého Filipka, ale aj ženáč. „Bolo to na Valentína. Asi okolo piatej poobede mi prišla smska, že Jožko a Klárka sa vzali,“ povedala nám hrdá mama Anka, keď sme sa s ňou v súvislosti s radostnými novinkami spojili.

Hovorí sa, že za všetkým treba hľadať ženu. A inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Temperamentná gazdiná nám prezradila, že spečatenie manželstva bolo akciou, ktorú zorganizovala jej najstabilnejšia nevesta Klára. „My sme o ničom nevedeli a bolo to aj prekvapenie pre Jožka. Keď prišiel domov z roboty, Klárka mu dala na hlavu kuklu, naložila ho do auta a dala mu ju dole, až keď boli na úrade. Tam už na nich čakali svedkovia aj malý Filipko,“ opísala nám detaily nezvyčajného svadobného obradu najznámejšia Sihlianka.

U Bučkovcov už ale čoskoro bude aj svadobná hostina. Ako nám mama Anka prezradila, mladomanželia si povedia svoje „áno“ aj pred Bohom v kostole. Nevesta, ktorá predtým odmietala všetky kresťanské tradície, dokonca pristúpila aj na to, aby bol jej synček Filipko pokrstený. „Klárka je úplne iná, než predtým. Je z nej zrelá žena,“ uzavrela so smiechom v hlase spokojná svokra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu