Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárski Bučkovci sa topia v prachoch: Z tej sumy vás porazí!

Rodina Bučkovcov sa na nedostatok peňazí sťažovať veru nemôže. Zobraziť galériu (7)
Rodina Bučkovcov sa na nedostatok peňazí sťažovať veru nemôže.

SIHLA – Rozprávkový zárobok! Už nejakú dobu patrili pondelkové večery na obrazovkách Jojky svojráznym Bučkovcom. Členovia podarenej famílie sa s divákmi delili o svoje radosti aj starosti a pred kamerami sa rozoberalo hádam všetko. Počnúc veľkými rodinnými tajomstvami, cez intímne zážitky a brutálne hádky nevynímajúc. Mnoho ľudí si s úžasom kládlo otázku, či to tým bláznom za to stojí. A my vám s určitosťou vieme povedať, že sa ozaj vyplatilo. Hviezdy zo Sihly totiž za pár týždňov šaškovania zhrabli parádne mastnú sumičku.

Zarobili si! Hviezdnu kariéru (ne)obyčajnej rodinky Bučkovcov odštartovala túžba po láske. Najmladší syn Tomáš a neskôr aj najstarší Jano sa totiž zviditeľnili v jojkárskej zoznamke Farmár hľadá ženu. Do centra pozornosti sa okrem mladíkov a nádejných neviest dostala však aj mamka Anka, ktorá si už vtedy našla medzi televíznymi divákmi svojich fanúšikov. Nečudo, že na ponuku mať vlastnú šou nemusela svojská família dlho čakať.

Niet pochýb, že členom rodiny uľahčili rozhodovanie o účasti aj honoráre. Tie boli podľa našich informácií priam rozprávkové. „Obe série sa nakrúcali zhruba mesiac. Za jednu im ako rodine bolo vyplatených okolo 12 tisíc eur, dokopy teda zhrabli 24 tisíc plus nejaké bonusy. Napríklad výlet do Vatikánu pre mamu a babku mohol stáť tak tisíc eur,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou. Na Kolibe sú však, čo sa týka peňazí, na slovo skúpi.  „Televízia Joj sa k honorárom za reality šou Bučkovci nebude vyjadrovať,“ povedala nám k tomu Lucia Kulihová z PR oddelenia.

O konkrétnej sume nechcela hovoriť ani hlava rodiny - mamka Anka. Netajila sa však tým, že zarobené peniaze plánujú rozumne minúť „Ešte sme si síce nič nekúpili, ale sme spokojní. Máme už objednaný nový traktor, lebo ten starý, čo máme, má veľkú spotrebu. To je taký môj sen mať nový,“ prezradila pani Bučková.

Vďaka narastajúcej popularite si rodinka slušne zarobí aj účasťou na rôznych akciách či diskotékach. Ich fanúšikovská základňa sa každým dňom zväčšuje. „Na prvého mája to u nás vyzeralo ako Deň otvorených dverí, strašne veľa ľudí k nám chodí. A musím vám povedať, že máme jedného fanúšika z Dolného Kubína, ktorý dlhodobo žije v Holandsku. Bol u nás v pondelok doobeda, keď sme sadili zemiaky, a pozval nás na výlet, aby sme si oddýchli,“ povedala Anka, ktorá by sa spoločne so svojou rodinkou nebránila ani vzniku tretej série. „Nezáleží to od nás. Ale ak budú chcieť pokračovať, samozrejme, že budeme len radi,“ uzavrela so smiechom temperamentná červenovláska. V záverečnej pondelkovej časti jej ale do smiechu veľmi nebude. Finále aktuálnej série Bučkovcov bude totiž plné plaču a sĺz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu