Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Surovcová má sexi klon: Známu krásku, ktorá žiarila v Puškárovej šatách!

Zuzana Haberová (uprostred) a Zlatica Puškárová (vľavo) majú rovnaký vkus. S Ivanou Surovcovou (vpravo) má dcéra známeho hudobníka podobné črty tváre. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Haberová (uprostred) a Zlatica Puškárová (vľavo) majú rovnaký vkus. S Ivanou Surovcovou (vpravo) má dcéra známeho hudobníka podobné črty tváre.

BRATISLAVA – Nie je jediná! Ivana Surovcová (26) už dlhodobo patrí k najzvodnejším ženám nášho šoubinisu. Zdá sa ale, že jej pozícia sexsymbolu je ohrozená. Na krk jej najnovšie dýcha dcéra Paľa Haberu (50). Zuzana (26) si je totiž s tanečnicou dosť podobná. Ratolesť známeho speváka má však čosi spoločné aj s markizáčkou Zlaticou Puškárovou (35). Aspoň, čo sa štýlu obliekania týka.

V utorok podvečer sa v jednej z bratislavských reštaurácií zišli priatelia a známi Zuzany Haberovej, aby začínajúcu spisovateľku podporili pri krste jej knižnej prvotiny. Keďže bola dcéra známeho speváka stredobodom pozornosti, dala si na svojej vizáži patrične záležať. Výber outfitu však nebol úplne na jednotku.

Zuzane to síce v červenom čipkovanom tope svedčalo, nebola ale prvou známou Slovenkou, ktorá ho na svojom tele predviedla. Už minulý rok v ňom na spoločenskej akcii zažiarila moderátorka Zlatica Puškárová. Ako nám Haberová v súvislosti s tým prezradila, nevedela o tom. „Ja sa veľmi v móde nevyznám. Toto je ale úžasný model, v ktorom som sa dobre cítila. Vôbec mi neprekáža, že ho mala na sebe aj Zlatica,“ poznamenala s úsmevom blondínka.    

Kým s markizáčkou spája Haberovú rovnaký vkus, so zvodnou tanečnicou Ivanou Surovcovou toho majú spoločné o čosi viac. Obe dámy sa totiž pýšia blonďavou hrivou a podobné majú aj črty tváre. Zaujímalo nás preto, či sa už Zuzana s podobnou reakciou na svoj vzhľad stretla. „Raz som to už počula. A je to pre mňa veľký kompliment. Ivana je nádherná žena,“ reagovala mladá mamička so spisovateľskými ambíciami.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu