Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Haberová šokuje: Pikantná spoveď prominentnej dcéry!

Zuzana Haberová sa pri písaní svojej prvej knihy inšpirovala aj vlastným životom. Zobraziť galériu (13)
Zuzana Haberová sa pri písaní svojej prvej knihy inšpirovala aj vlastným životom.

BRATISLAVA – Prekvapila! Zuzana Haberová (26) sa do povedomia verejnosti dostala najmä ako dcéra známeho speváka Paľa Haberu (50). Šarmantná blondínka sa ale v súčasnosti usiluje vystúpiť z otcovho tieňa. Vrhla sa preto na písanie kníh. Na svete už má aj svoju prvotinu. Ako nám mladá spisovateľka v rozhovore prezradila, pri tvorbe diela sa inšpirovala aj vlastným životom. Ten bol poriadne komplikovaný.

Niet pochýb, že dcéra Zuzana sa spevákovi Paľovi Haberovi skutočne vydarila. Okrem príjemného vzhľadu totiž disponuje aj umeleckými vlohami. Nie však hudobnými, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Má skôr talent na písanie. Potvrdzuje to aj blondínkina knižná prvotina s názvom Americký sen?, ktorá sa krstila v utorok podvečer v jednej z bratislavských reštaurácií.

„Je to príbeh matky a dcéry, ktoré vycestujú do Ameriky. Ich dovtedy už i tak náročný život sa ešte viac skomplikuje. Inšpirovala som sa skutočnými udalosťami, ktoré sa stali buď mne alebo ľuďom v mojom okolí,“ priblížila nám obsah diela Haberová, ktorá za veľkou mlákou žila spolu s mamou celých sedem rokov. „Je to fiktívny príbeh, pre niektorých možno aj šokujúci a pikantný. Má veľa zápletiek, analyzuje rôzne osudy a povahy ľudí,“ dodala mladá spisovateľka. Zuzana však nechcela prezradiť, ktoré šokujúce pasáže sa týkajú práve jej života.

Podnetom na napísanie príbehu bol pre Haberovú pretlak emócií. „Prešla som si búrlivejšími obdobiami a zážitkami. Mala som potrebu hodiť to na papier,“ poznamenala blondínka. Významnú úlohu v rozhodnutí vytvoriť knihu zrejme zohral aj fakt, že Zuzane krachuje štvorročný zväzok. V nadväznosti na to sme preto zisťovali, ako je to momentálne medzi ňou a manželom Lukášom. „Myslím, že vychádzame na kamarátskej úrovni. Obaja sme inteligentní ľudia, máme sa radi ako kamaráti a verím tomu, že to tak zostane. Už len pre dobro nášho syna to tak musí zostať,“ uzavrela blondínka. Chcete vedieť, aký má Zuzana vzťah so svojim známym otcom? Pozrite si priložený rozhovor.

Foto: fotoavideo.sk

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zuzanou Haberovou o jej knihe a vzťahu so slávnym otcom.

Haberova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu