Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozvod Haberovej dcéry po 4 rokoch: Manželstvu je už koniec!

Zuzana Haberová a Lukáš Kuzmiak sa dnes rozviedli. Syn Mathias bude žiť s matkou. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haberová a Lukáš Kuzmiak sa dnes rozviedli. Syn Mathias bude žiť s matkou.

BRATISLAVA - Rýchly proces! Zuzana Haberová (26) si rovnako ako jej rodičia nedokázala udržať manželstvo. Za Lukáša Kuzmiaka (26) sa vydala pred štyrmi rokmi. Toto leto však už presiakli na verejnosť informácie, že im to neklape. Napriek tomu, že dvojica má syna Mathiasa (3), pristúpila k rozvodu. Ten prebehol dnes v hlavnom meste. Za 20 minút bolo po všetkom.

Opäť slobodná! Zuzane Haberovej vydržalo manželstvo s Lukášom Kuzmiakom len štyri roky. Pred pár mesiacmi sa zhodli, že ich vzťah už nemá zmysel a rozhodli sa pre rozvod. A to aj napriek tomu, že spolu majú syna Mathiasa.

Pojednávanie o ukončení manželstva sa konalo dnes krátko po obede na Okresnom súde Bratislava IV. Dostavila sa naň ako Zuzana, tak aj Lukáš. A súd proti rozvodu nemal žiadne námietky. Po 20 minútach odchádzala dvojica s tým, že ich zväzok je už ukončený. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,” povedala nám blondínka.

Zdá sa však, že s exmanželom zachovávajú dobré vzťahy. Zo súdnej budovy totiž vyšli tak, že medzi nimi nebolo badať nijakú nevraživosť. Dokonca sa preč odviezli v jednom aute. „Chcú zostať kamarátmi,” prezradil náš zdroj blízky dvojici. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu