Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Haberova dcéra ukázala sexi postavičku, Weiss ml. flirtoval s Twiinskami!

Vladimír Weiss ml. sa zabával v spoločnosti dua TWiiNS (vľavo), Zuzana Haberová (vpravo) sa popýšila dokonalou postavičkou. Zobraziť galériu (21)
Vladimír Weiss ml. sa zabával v spoločnosti dua TWiiNS (vľavo), Zuzana Haberová (vpravo) sa popýšila dokonalou postavičkou.

BRATISLAVA – Vysoká koncentrácia sexepílu! V utorok večer sa v centre Bratislavy otváral nový módny butik. Pri tej príležitosti sa konala párty, kde sa prišlo zabaviť viacero známych tvárí. Od synčeka si odbehla napríklad aj dcéra speváka Paľa Haberu (50) – Zuzana (26). Blondínka ohurovala prítomných hostí svojou postavičkou. Futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. (22) bol pre zmenu očarený najznámejšími slovenskými dvojičkami Danielou Jančichovou (26) a Veronikou Nízlovou (26) zo speváckeho dua TWiiNS.

Milovníčky extravagantných modelov si odteraz prídu na svoje. Do centra Bratislavy totiž v týchto dňoch pribudol nový butik, ktorého krstnou mamou sa v utorok stala Gabriela Drobová. Šéfka módnej televízie Fashion TV však nebola jedinou známou tvárou, ktorá sa podujatia zúčastnila.

Pozornosť prítomných hostí si užíval najmä Vladimír Weiss mladší. Úspešný futbalový reprezentant nešetril na večierku úsmevmi, ktoré venoval aj speváčkam zo sesterského dua TWiiNS. Ako nám dvojičky v súvislosti s tým prezradili, zo športovca boli nadšené. „Je to veľmi príjemný mladý muž, výborný futbalista. Sledujeme, ako skvele reprezentuje Slovensko. Sme na neho hrdé a držíme mu päste,“ povedala nám aj v mene svojej sestry Daniela.

Speváčkam robila na párty spoločnosť aj ich kamarátka Zuzana Haberová. Dcéra známeho speváka prišla na žúr nahodená do čierneho priliehavého outfitu, ktorý obopínal jej krivky. „Postavu si nijako cielene neudržiavam,“ prekvapila nás blondínka, ktorá by sa pokojne mohla živiť aj ako modelka. „Celé detstvo a mladosť som vrcholovo športovala, čo mi spoločne s dobrou genetikou dalo základ, ktorý teraz už len nemôžem priveľmi zanedbať. Kvôli nedostatku času športujem sporadicky, ale milujem tanec, tenis, lyže a korčule,“ dodala Zuzana.

Mamička trojročného synčeka Matthiasa sa dokonca nemusí obmedzovať ani v strave. „Diéty sú mi zatiaľ cudzie, som závislá na čokoláde a hrozím sa veku, v ktorom si už budem musieť začať dávať pozor na to, čo zjem,“ okomentovala tému diét spevákova dcéra. „Pomáha mi ale určite aj to, že som veľmi aktívna a neustále v pohybe. A tiež synček, ktorého často dvíham a mojkám, nie je žiadne pierko,“ uzavrela Haberová.

Sledujte Topky TV: Takto to na otvorení módneho butiku vyzeralo.

WTF

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu