Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gáboríkov nočný flirt s Haberovou dcérou: Ivana, čo ty na to?!

Ktovie, či si je aj Marián Gáborík vedomý toho, že sú si Zuzana Haberová (vľavo) a Ivana Surovcová (vpravo) veľmi podobné... Zobraziť galériu (8)
Ktovie, či si je aj Marián Gáborík vedomý toho, že sú si Zuzana Haberová (vľavo) a Ivana Surovcová (vpravo) veľmi podobné...

TRENČÍN – Rozišli sa?! Takúto otázku si nedávno v súvislosti so vzťahom Mariána Gáboríka (30) a Ivany Surovcovej (26) kládli návštevníci istého trenčianskeho baru, ktorí po boku športovca zazreli krátko pred Vianocami inú krásku. Hokejista sa podľa tvrdení očitých svedkov bujaro zabával s dcérou speváka Paľa Haberu (50) – čerstvo rozvedenou Zuzanou (26). U športovcovej partnerky sme preto zisťovali, či s hviezdnym útočníkom ešte stále tvoria zamilovanú dvojicu.

Nedávno sme na topkách upozornili na to, že tanečnica Ivana Surovcová má v slovenskom šoubiznise dvojníčku. Je ňou dcéra speváka Paľa Haberu  - Zuzana, ktorá sa na sexi blondínku výrazne ponáša. Ktovie, či si jej tejto podoby vedomý aj Surovcovej priateľ Marián Gáborík, ktorý tesne pred Vianocami zaflirtoval práve s dvojníčkou svojej polovičky.

Stať sa tak malo v jednom z podnikov v Trenčíne, odkiaľ úspešný športovec pochádza. „Gáborík tam bol s partiou hokejistov a tiež so Zuzanou. Bujaro sa zabávali a vymieňali si nežné pohľady. Haberová mu dokonca sedela na kolenách,“ opísal danú situáciu jeden z očitých svedkov.

Dcéra speváka Paľa Haberu informácie o tom, že sa so športovcom zabávala, nepoprela. Vyvrátila však tvrdenia o tom, že by mu sedela na kolenách. „Bola som tam s kamarátkou - twiinskou Veronikou Nízlovou a s jej partnerom. S Mariánom sme sa stretli náhodou. Poznáme sa cez môjho otca,“ poznamenala Zuzana, pričom tvrdila, že vzťah medzi ňou a hokejistom je iba  čisto kamarátsky.

Špekulácie o rozchode vyvrátila aj Gáboríkova partnerka Surovcová. „Sme stále spolu, aj sviatky sme strávili spoločne,“ reagovala Ivana, keď sme ju oslovili. Na rozdiel od čerstvo rozvedenej Haberovej však tvrdila, že o stretnutí svojho partnera s atraktívnou plavovláskou bola vopred informovaná. „Vedela som tom. Myslím, že sa mali stretnúť, lebo si mali odovzdať nejaké veci. Nevidím na tom nič zlé, že sa stretli. Ja som mala v tom čase predstavenie,“ reagovala tanečnica. Je teda naozaj záhadou, či bolo stretnutie náhodné alebo plánované.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu