Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Únik pikantných Slotových fotografií: V krčme spí za stolom s poldecákmi!

Ján Slota sa spoločensky unavil Zobraziť galériu (8)
Ján Slota sa spoločensky unavil

BRATISLAVA - Tento týždeň dáva Jánovi Slotovi poriadne zabrať. Len v stredu kvôli predčasnému odchodu z televíznej diskusie čelil vlne kritiky a už je tu ďalšia galiba v podobe ošemetných fotografií, ktoré sa objavili na internete.

Snímky staršieho dáta zachytávajú šéfa národniarov v nie príliš dôstojnej polohe, ktorá hovorí za všetko. Zobrazujú ho spoločensky unaveného ako so sklonenou hlavou sedí v neznámom podniku pri stole.

Únik pikantných Slotových fotografií:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Na ďalšej fotografii pôsobí už trochu "živšie", pretože má aspoň otvorené oči a ako-tak vníma okolie.

Únik pikantných Slotových fotografií:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Tu si už zrejme povedal, že má dosť a je čas ísť domov.

Únik pikantných Slotových fotografií:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Čo predseda SNS robí vo svojom súkromnom čase, je prirodzene jeho vec. Núka sa ale otázka, či by sa mal ako verejný činiteľ nechať zvečňovať práve v takýchto momentoch. Prinajmenšom zvláštne je však to, že fotky sa na webe objavili len niekoľko dní pred predčasnými parlamentnými voľbami. Strana a ani Slota sa k času či okolnostiam, za ktorých fotografie vznikli, nevyjadrili.

"Určite nejde, ako vidno, o aktuálny fotozáber, takže to nebudeme komentovať," uviedla pre topky.sk hovorkyňa Jana Benková s tým, že vecou sa ďalej nebudú zaoberať.

Oslovili sme však politológa Tomáša Jahelku s otázkou, či predsedovi SNS spomínané fotografie dopomôžu k pozitívnemu výsledku vo voľbách, alebo mu naopak uškodia.

"Nemyslím si, že uvedené fotky v predvolebnom boji Jánovi Slotovi ublížia. SNS už dávnejšie zaznamenala značný odliv národne orientovaných voličov najmä k strane Smer-SD. Naopak, tým voličom, ktorí ostali SNS verní, takéto správanie imponuje," domnieva sa. Slota podľa neho pre svojich sympatizantov predstavuje obraz Slováka, ktorý si rád vypije a navyše v tom nie je pokrytecký. "Preto si myslím, že tí občania, ktorí chcú voliť SNS, svoje rozhodnutie na základe týchto snímkov nezmenia," dodal Jahelka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu