Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Reportér narazil do stĺpa, takmer mu spadli okuliare!

Ken bol tak pohrúžený do práce, že si pred sebou nevšimol prekážku
Ken bol tak pohrúžený do práce, že si pred sebou nevšimol prekážku (Zdroj: YouTube, ČTK)

TORONTO - Aj novinárovi s 25-ročnou praxou sa môže občas stať nejaká hlúposť. Hovoriť by o tom mohol Kent Molgat z kanadskej televízie CTV. Keď totiž nedávno natáčal rozhovor, pri chôdzi si nevšimol stĺp pred ním a nrazil doňho. A teraz je z neho celosvetová hviezda!

Niekoľkosekundový záznam zachytáva reportéra, ako prenasleduje na ulici právnika, ktorému za chôdze kladie otázky. Napriek tomu, že muž odmieta čokoľvek komentovať, neodbytný novinár je na nezastavenie. A to sa mu nevyplatilo.

Molgat si v zápale práce nevšimol stĺp verejného osvetlenia a plnou parou do neho narazil, až mu skoro spadli okuliare. "Videl som to video už asi 50-krát a stále sa musím smiať. Ani neviem prečo," uviedol pre domovský server CTV.ca. Aj keď to bolelo, vraj to stálo za to.

Podobných novinárskych nezdarov je plný internet. Napríklad ruský reportér sa pred pár rokmi pri nakrúcaní na štadióne v Novosibirsku pošmykol na zasnežených schodoch a porúčal sa k zemi, čo veľmi rozosmialo jeho kameramana. A teraz sa na jeho páde zabávajú ľudia na celom svete.

Reportér narazil do stĺpa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu