Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávna speváčka ohuruje vzhľadom aj v zrelom veku: Pozrite sa, vyzerá fantasticky!

Kim Wilde Zobraziť galériu (3)
Kim Wilde (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - V 80-tych rokoch patrili jej blond vlasy, krása a nezameniteľný hlas k synonymám hudobnej kultúry nielen v jej rodnej krajine, ale aj na celom svete. Britská speváčka Kim Wilde vyzerá aj po rokoch úžasne a nič na tom nemení ani fakt, že dnes oslavuje svoje 63. narodeniny.

Kim Wilde sa narodila 18. novembra 1960 v Londýne a jej meno vďaka hudobnému talentu spoznal celý svet. Ten bol však v jej rodine oveľa skôr, keďže obaja jej rodičia boli speváci. Aj napriek tomu však úspech, ktorý zažila, nečakal zrejme nikto.

Wilde sa aj napriek tomu stala ikonou 80-tych rokov, počas ktorých mala viacero hitov, ktoré hrávali na diskotékach po celom svete. Medzi tie najznámejšie patria You Keep Me Hangin' On, You Came, Cambodia či Never Trust A Stranger.

Okrem toho však ohurovala aj svojou krásou, pre ktorú si takisto získala veľké množstvo fanúšikov. Jej srdce si však získal herec Hal Fowler, ktorého si v roku 1996 zobrala za manžela. Počas ich vzťahu sa im narodili dve deti, avšak na konci minulého roka prišiel obrovský šok. Dvojica totiž oznámila, že sa rozvádzajú.

Kim Wilde a Hal Fowler
Zobraziť galériu (3)
Kim Wilde a Hal Fowler  (Zdroj: Profimedia)

Hudobníčka sa v posledných rokoch na verejných akciách objavuje len výnimočne, avšak na svojich fanúšikov si čas predsa len nájde. Aj napriek tomu, že sa v priebehu rokov prirodzene zmenila, vyzerá stále úžasne. Čo poviete?!

Kim Wilde
Zobraziť galériu (3)
Kim Wilde  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kim Wilde
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu