Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci ROZVOD v šoubiznise: Dlhoroční manželia to oznámili prostredníctvom sociálnych sietí!

Kim Wilde sa rozviedla Zobraziť galériu (5)
Kim Wilde sa rozviedla

LONDÝN - Jej fanúšikovia zostali v šoku! Ikona 80. rokov Kim Wilde (62) prostredníctvom sociálnych sietí oznámila, že sa po 25 rokoch rozviedla so svojím manželom, hercom Halom Fowlerom (54). Rozpad ich vzťahu vysvetlili v spoločnom vyhlásení.

Anglická spevácka legenda sa preslávila hlavne v 80. rokoch. Medzi jej najväčšie hity patria piesne ako You Came, You Keep Me Hangin' On či Cambodia, ktoré majú na YouTube milióny zhliadnutí. 

Začiatok vzťahu s jej partnerom, hercom a spisovateľom Halom Fowlerom, bol poriadne rýchly. Dvojica sa poznala približne pol roka, keď im zazvonili svadobné zvony a Wilde povedala svojej láske áno. 

Kim Wilde a Hal Fowler
Zobraziť galériu (5)
Kim Wilde a Hal Fowler  (Zdroj: Profimedia)

Ich šťastie v manželstve im vydržalo 25 rokov, počas ktorých sa im narodili dve deti, konkrétne syn Harry (23) a dcéra Rose (21). Včera prostredníctvom sociálnej siete Twitter zverejnili spoločné vyhlásenie, v ktorom svojim fanúšikom oznámili, že už viac nie sú manželia. 

„Kim Wilde a Hal Fowler oznamujú, že sa minulý rok rozviedli v priateľskom duchu. Nebol v tom nikto iný. Ich vzťah je naďalej dobrý a jeden druhému želajú len to najlepšie v ďalšej časti ich životov. Žiadne ďalšie komentáre ani vyjadrenia k tejto veci neposkytnú," uviedli v stanovisku. 

Viac o téme: Kim Wilde
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu