Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto je ako MOŽNÉ? 73-ročná doktorka Quinnová vyzerá FANTASTICKY!

Jane Seymour Zobraziť galériu (5)
Jane Seymour (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Starne vôbec? Herečka Jane Seymour tvrdí, že nepodstúpila žiadne omladzujúce chirurgické vylepšenia a pritom na svojich dnešných 73 rokov ani trochu nevyzerá!

Jane Seymour sa narodila 15. februára 1951 v Londýne. Ako dieťa sa venovala baletu, po zranení sa však svojej tanečnej vášne musela vzdať. 

Galéria: Jane Seymour

Začala sa teda venovať divadlu a neskôr aj filmu. Do tohto sveta vstúpila na prelome 60. a 70. rokov a hneď v roku 1973 si zahrala v bondovke Ži a nechaj zomrieť. 

Neskôr sa objavila vo filmoch ako Sindibád a Tygrie oči, Temné zrkadlo, Jack Rozparovač, Ako uloviť družičku, Rande naslepo, Ako dostať deda z domu. Hrala aj v seriáloch Battlestar Galactica, Na východ od raja, Doktorka Quinnová, California, Smallville, Kominského metóda, Mama na zabitie. 

Toto je ako MOŽNÉ?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: cbs)

U nás sa stala známou hlavne vďaka Doktorke Quinnovej a od tých čias akoby sa príliš ani nezmenila. Posledné časti sa v premiére vysielali v roku 1996, čiže pred 27 rokmi, ale Jane akoby starla oveľa pomalšie ako ostatní ľudia. 

Herečka navyše tvrdí, že nepodstúpila žiadne omladzovacie zákroky. I keď pod nôž si ľahla. „Keď som mala 40, dala som si vylepšiť prsia, pretože moje dve deti boli dobre kŕmené a cítila som, že potrebujú malú pomoc,” povedala pred rokom v jednom televíznom rozhovore. 

Na tvári si údajne dala upraviť len drobnú vypuklinu pod okom. „Mávala som a vlastne stále aj mám malú vypuklinu pod očami a fotograf, s ktorým som pracovala, povedal: Je to veľmi jednoduché, niečo s tým môžu urobiť a zbaviť ťa toho, urobila by si to, prosím, lebo retušovanie trvá príliš dlho. Tak som povedala ok. A to je všetko,” uzavrela Jane tému svojich zákrokov. 

Keď sa pozriete na jej najnovšie fotografie, asi vám tiež napadne otázka, ako je vlastne možné, že takto vyzerá v 73 rokoch...

Toto je ako MOŽNÉ?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.S.)

Viac o téme: Jane Seymour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu