Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi Amazonka rozhádala VyVolených: Zabezpečila si postup vďaka sexu?!

Kristína Verničková opantala favorita súťaže Igora Džadoňa. Jeho náklonnosťou si chce zabezpečiť hladký postup v súťaži. Zobraziť galériu (10)
Kristína Verničková opantala favorita súťaže Igora Džadoňa. Jeho náklonnosťou si chce zabezpečiť hladký postup v súťaži.

BRATISLAVA – Využíva ho! Igor Džadoň (45) je považovaný za veľkého favorita na výhru v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov. Toho si je vedomá aj mladučká Kristína Verničková (20), ktorá si stavbára z Kežmarku omotala okolo prsta. Nečudo, že keď sa v sobotňajšom súboji ocitla spoločne s Tomášom Patákom (25), mala navrch. Žeby v prospech tmavovlásky, prezývanej tiež Amazonka, hrala aj spoločná noc, ktorú s veselým štyridsiatnikom strávila?!

Sobotňajší súboj jojkárskej šou VyVolení – Dom snov sa tentokrát stal osudným pre Tomáša Patáka, ktorý v súťaži prežil vášnivý románik so Zuzanou Šelmičkou Dzvoníkovou. Tmavovlasý mladík sa v dueli stretol s Kristínou Verničkovou, ktorá sa do hry dostala len nedávno. Spoločne s ďalšími troma súťažiacimi totiž počas niekoľkých týždňov absolvovala špeciálne školenia mimo domu snov.

O priebehu súboja tentokrát nerozhodovala šikovnosť duelantov, ale hlasy ich súperov. Ako sa dalo predpokladať, pôvodní obyvatelia domu – Mária Petrovičová, Martina Maliterná a Marcel Banda sa postavili za Tomáša. Noví súťažiaci – Ivan Musil, Marek Fekiač a Monika Lombardová hlasovali za Kristínu. Stav bol medzi súpermi teda vyrovnaný a záležalo len na rozhodnutí Igora Džadoňa, ktorý sa na rad dostal posledný.

Hoci sa rodák z Kežmarku poznal dlhšie s pracovitým Tomášom, svoj hlas dal napokon sexi tmavovláske. Jeho rozhodnutie ale nikoho neprekvapilo. „Igor je z Kristíny nadšený. Veľmi sa mu páči a nadbieha jej pri každej možnej príležitosti,” komentoval dianie v dome náš zdroj zo zákulisia.

Zaujímavosťou je, že Igor a Kristína strávili pred sobotňajším súbojom spoločnú noc v kuchyni. Či si rafinovaná tmavovláska zabezpečila sympatie veselého stavbára aj nejakými intímnosťami, nevedno. Isté však je, že svojím správaním ide pôvodným obyvateľom riadne na nervy.

Ak chcete vedieť, čo na Igorovo správanie hovorí Tomáš Paták, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu