Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pomsta za nezáujem: Zmija z VyVolených vyšachovala krásnu sokyňu!

Kristína Verničková si získala sympatie Igora Džadoňa, Martina Maliterná ju aj kvôli tomu vyšachovala z hry. Zobraziť galériu (12)
Kristína Verničková si získala sympatie Igora Džadoňa, Martina Maliterná ju aj kvôli tomu vyšachovala z hry.

BRATISLAVA – Tešil ju jeho smútok! Martina Maliterná (26) nie je medzi súťažiacimi jojkárskej šou VyVolení - Dom snov príliš obľúbená. Aj napriek tomu sa však ešte stále úspešne drží v hre. Najnovšie tromfla mladú Kristínu Amazonku Verničkovú (20), ktorá svojím šarmom očarila Igora Džadoňa (45). Keďže veselý stavbár bol ešte donedávna objektom túžob sebavedomej moletky, jej radosť z odstavenia krásnej konkurentky bola dvojnásobná.

Pri štarte jojkárskej šou VyVolení – Dom snov sa Martina Maliterná uviedla ako sebavedomá moletka. Bez okolkov sa nasúkala do plaviek a pred kamerami si dopriala kúpeľ. Otvorenosť krátkovlasej blondínky sa pozdávala aj veselému stavbárovi Igorovi Džadoňovi, ktorý si jej macaté telo s nadšením obchytkal. „Jáj, ty budeš moja žena,” reagoval v tom čase Kežmarčan. V priebehu súťaže si ale toto tvrdenie veľmi rýchlo rozmyslel.

Aj napriek tomu, že u Igora nadšenie z Martinky opadlo, ona sa na neho namotávala stále viac. Svojej kamarátke Zuzane Dzvoníkovej a vlastne aj celému Slovensku sa zverovala s tým, že sa do veselého starého mládenca bláznivo zamilovala. Keď ale na stavbu zavítala mladá tmavovláska Kristína Verničková, nemala už u Džadoňa žiadnu šancu.

Igorovi totiž mladučká Amazonka poplietla hlavu, čo podľa našich informácii nevedela Martina predýchať. Keď si do sobotňajšieho súboja vyberala súpera, stavila teda na Kiku. A z duelu vyšla prekvapivo víťazne. Zachránila ju totiž Miroslava Janovčíková, ktorá mala ako žolík dva rozhodovacie hlasy.

Kristínin odchod bol pre Igora obrovskou ranou. „Zmija, ktorá leží na prsiach všetkým, ostala. Nejde mi to do hlavy,” poznamenal na Martininu adresu nešťastný stavbár, ktorý sa neubránil slzám. Tento pohľad ale výrazne potešil postupujúcu Maliternú. „Keby sa mi takto darilo do konca, tak možno aj vyhrám to auto. A vidieť Igora smútiť, som šťastná, prešťastná,” poznamenala v spovedelnici moletka.

Chcete vedieť čo na Martinu Maliternú hovorí jej súperka Kristína Verničková? Nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Sympatická tmavovláska bude odpovedať na vaše zvedavé otázky v pondelok o 9:00. Viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu