Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Intrigy v jojkárskych VyVolených: Trest a vyhadzov tej nesprávnej!

Mária Petrovičová vyhadzovom doplatila na fakt, že sa súťažiaci zľutovali nad Martinou Maliternou (v krúžku). Zobraziť galériu (11)
Mária Petrovičová vyhadzovom doplatila na fakt, že sa súťažiaci zľutovali nad Martinou Maliternou (v krúžku).

BRATISLAVA - Pokašlali to! VyVolení v noci zo soboty na nedeľu opäť rozhodovali, kto opustí ich rady. V tejto situácii to vyzeralo tak, že voľba Martiny Maliternej (26) zaváži najviac. Blondínka si preto užívala priazeň starých aj nových súťažiacich, pričom podporu nasľubovala obom skupinám. Keď však porušila pravidlá, jej hlas bol za trest anulovaný. Navyše, ostatní dostali možnosť vyradiť práve ju. Z nepochopiteľných príčin sa však nad ňou zľutovali, hoci doteraz sa jej chceli zbaviť. Padáka tak dostala Mária Petrovičová (24). Svoju hlúposť následne všetci horko oplakávali.

Intrigy, porušenie pravidiel, trest aj slzy! Toto všetko sa stihlo odohrať v sobotnej epizóde šou Vyvolení - Dom snov. Účasť v súboji mal automaticky istú kuchár Marek Fekiač, ktorý si takticky vybral za súperku Máriu Petrovičovú. Starých súťažiacich poriadne prekvapilo, že nesiahol po Martine Maliternej, ktorej sa už dlhšie pokúšali zbaviť.

Práve pred tohtotýždňovým vyraďovaním sa ale bacuľatá blondínka stala stredobodom pozornosti. Obe skupiny VyVolených sa totiž usilovali o jej priazeň. Vedeli, že je ovplyvniteľná a práve jej hlas mohol rozhodnúť. Veľkokrtíšanka ale nepremyslene sľubovala podporu starým aj novým, čo prasklo pri vyjasňovaní si vzťahov za stolom.

Navyše ju moderátor Matej Sajfa Cifra musel potrestať za porušenie pravidiel. Vstúpila totiž do skladu, čo je zakázané. Vraj si neuvedomila, že už nie je kuchárka a išla uvariť kávu. Následný trest bol pre intrigánku Martinu poriadne krutý - jej hlas bol anulovaný a v súboji nemohla rozhodovať. Dokonca hrozilo, že bude vyrazená z celej súťaže.

Jojkárski stavbári sa však v tomto ohľade zachovali naozaj nepochopiteľne. Hoci Maliternú chceli už dávno vyštvať a dokonca prišli na to, že to hrá na obe strany, zľutovali sa nad ňou. Rozhodli, že bojovať môže aj naďalej. A tak sa muselo o vyradenom rozhodnúť medzi pôvodnými duelantmi Marekom a Majkou.

Práve štíhla blondínka dostala menej hlasov a pobyt v dome pre ňu skončil. Stará partia v tejto chvíli prišla na to, že keby poslali preč Martinu za porušenie pravidiel, čašníčka z Trnavy mohla v súťaži zostať. Následné slzy im však už zvrátiť toto rozhodnutie nepomohli. „Osem týždňov som ťa fakt neznášala a tento posledný bol top. Si človek, ktorého už nechcem v živote stretnúť. Klameš, klameš samú seba a nevieš, kam sa máš zaradiť. A tak aj skončíš. Zle dopadneš pre to, čo robíš a aká si zlá,” povedala v rozlúčkovej reči najnovšia vyradená na adresu nenávidenej Maliternej, ktorá v súťaži zostala v podstate na jej úkor.

Ak chcete vedieť, čo si o celej situácii myslí vyradená Mária Petrovičová, môžete sa jej to spýtať v pondelkovom online rozhovore. Začíname o 9.00 na topkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu