Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejovú vytočilo Dzurindovo cestovanie: Mávať z vlaku ľuďom, ta čo je k***t?

Nora Mojsejová a Mikuláš Dzurinda
Nora Mojsejová a Mikuláš Dzurinda (Zdroj: Vladimír Labát, SITA)

BRATISLAVA – Nora Mojsejová odštartovala predvolebnú kampaň celkom zostra! „Vyberaný“ slovník, ktorý je pre líderku Strany Slobodné slovo Nory Mojsejovej typický, si neodpustila ani na adresu ľudí vo vysokej politike.

Kampaň pred marcovými predčasnými voľbami patrí aj do povinnej výbavy kontroverznej podnikateľky z Pereša. Tá pred časom avizovala, že usmievať sa na voličov z bilbordov v pláne nemá. Na rozdiel od ostatných strán, spustila kampaň prostredníctvom videa z pohodlia svojej obývačky v spoločnosti chlpatého domáceho miláčika.

Od úvodných viet sa obracia na potenciálnych voličov s ráznymi výzvami. „Nevoľte gorily, nevoľte tieto opice. Voľte radšej nové strany, nemusíte voliť mňa.“ Dotýka sa aj samotnej kauzy Gorila, o ktorej tvrdí, že je autentická. „Ľudia boží, keď my sa tu nespamätáme v tejto republike, tak za rok nás zožerú. Bude tu hlad, bieda, budeme na ulici. Toto, čo sa nakradlo len v Gorile, čo sa popresúvali peniaze, čo sa poobohacovali na náš úkor, to je len omrvinka,“ povedala rozhorčene.

Podľa Mojsejovej by mali ľudia, ktorí fungujú v politike ostatných 22 rokov rovnako aj celá vláda, sedieť vo väzení. „To čo si z nás robia k***tov? Ako normálne z nás robia debilov, že my tomu nerozumieme?“ Je presvedčená, že ľudia zapletení v kauze Gorila potrebujú dokončiť rozbehnutý biznis. „A nech sa netvári ľavá vláda, že ich sa to netýka, pretože tam je iná finančná skupina,“ neodpustí si zabŕdnuť do ľavičiarov.

Ostré vystúpenie vrcholí nečakaným útokom na šéfa SDKÚ Mikuláša Dzurindu, ktorého vo videu síce nemenuje, no z kontextu je zrejmé, že hovorí o ňom. Dzurinda sa totiž pred voľbami rozhodol cestovať vlakom, aby mohol s voličmi komunikovať osobne. „Teraz na vlaku ide k občanom sa voziť za lístok a mávať z vlaku ľuďom. Ta čo je k***t alebo čo? To čo si z nás srandu robia? Však on nech ide vo vlaku a tamtí nech ťahajú rušeň, do pi*i, ručne,“ vulgárne komentuje aktivitu šéfa SDKÚ.

„Treba ísť s lopatami ich stade vyhnať. Lebo oni sami nepôjdu,“ odporúča vytočená podnikateľka na záver a zároveň radí voličom, aby si dobre rozmysleli, koho pôjdu voliť.

Predvolebne video Mojsejova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu