Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slota prichytený za volantom autobusu v centre Bratislavy: Príde o vodičák?

Ján Slota si splnil svoj detský sen. Zobraziť galériu (2)
Ján Slota si splnil svoj detský sen.

BRATISLAVA – Predseda národniarov si pri nakrúcaní predvolebného spotu splnil detský sen. Na sto percent sa vžil do úlohy vodiča mestskej hromadnej dopravy. Aby bol dojem dokonalý nechýbala ni uniforma. Ako sme však zistili oprávnenie na šoférovanie autobusu nemá. Príde oň podobne ako v minulosti tiež pri kampani Pavol Hagyari?

V predvianočnom čase, keď sa všetci náhlili za nákupmi darčekov, sa predseda SNS venoval iným aktivitám. Neďaleko parlamentu sadol za volant autobusu prezlečený v uniforme vodiča. Ako sme sa dozvedeli od jeho hovorkyne Jany Benkovej, Slota natáčal predvolebný spot. „Ide o odľahčený spot k voľbám, v ktorom sa predstaví prvá dvadsiatka z kandidátky SNS,“ povedala hovorkyňa.

Ján Slota by kvôli jazde autobusom mohol prísť o vodičský preukaz, podobne ako pred pol rokom prešovský primátor Pavol Hagyari. Tomu za propagačnú jazdu mestským midibusom policajti na rok zobrali vodičák. Preukaz skupiny D, ktorý šoféra oprávňuje riadiť autobus, nemá ani Ján Slota. Napriek tomu sa pokuty ani odobratia vodičáku báť nemusí. Hovorkyňa SNS nám totiž prezradila, že Slota autobus nešoférov,  iba na parkovisku zapózoval za volantom. V uliciach Bratislavy už viedol vozilo jeho dvojník. „Pán predseda reálne nešoféroval, v záberoch, kde vidno idúci autobus, bol za neho na mieste vodiča dablér,“ vysvetlila Benková.

Predvolebný klip sa natáčal sedem hodín, šéf SNS sa však na pľaci zdržal len chvíľu, napriek tomu mal z akcie veľkú radosť. „Predseda v detstve túžil šoférovať autobus, tak sa mu splnil malý detský sen,“ dodala hovorkyňa.

Ján Slota ako šofér.

Ján Slota si splnil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SNS)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu