Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slota: Nové malé strany vo voľbách šancu nemajú

Ján Slota
Ján Slota

BRATISLAVA - Hlas občanov, ktorí sa v marcových parlamentných voľbách rozhodnú pre niektorú z novozaložených strán, podľa predsedu SNS Jána Slotu s vysokou pravdepodobnosťou prepadne.

"Nové malé strany šancu nemajú," povedal Slota. Dodal, že voliči by si mali vyberať strany, ktoré "majú históriu", a preto je jasné, akú politiku budú presadzovať.

"Predčasné voľby ukážu nielen to, ktorá strana má najväčšiu dôveru, ale ukážu aj budúcnosť Slovenska, či vďaka novej vláde zostane národným štátom, alebo sa reálne stane súčasťou tzv. fiškálnej únie, ktorá sa rovná európskemu superštátu," vyhlásil Slota, podľa ktorého by bola ratifikácia fiškálnej dohody začiatkom konca suverenity Slovenska. "V superštáte by o jednu-dve generácie Slovensko určite zaniklo a ja verím, že to by nechcel nikto z nás," zdôraznil predseda SNS.

Vo voľbách sa podľa neho bude rozhodovať aj o tom, aký postoj zaujme Slovensko k pôžičkám prostredníctvom eurovalu. "Povedzte jasné 'nie' ďalšiemu zadlžovaniu Slovenska, ktoré prinesie projekt stáleho eurovalu, veď ide o totálnu likvidáciu ekonomiky Slovenska," zdôraznil Slota. "Slováci, príďte voliť strany, ktoré zaujíma občan, národ, a nie iba záujmy Ameriky alebo Bruselu," apeluje líder národniarov špeciálne na skupiny mladých ľudí a dôchodcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu